reklam
reklam
reklam
reklam

Yenidoğan çetesi mağdurları dava açılmasını bekliyor

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
yenidogan-cetesi-magdurlari-dava-acilmasini-bekliyor-0-nTgawAj3.jpg

Yenidoğan çetesi davası sürerken çete hakkında şikayetler de devam ediyor. Davada bahsi geçen hastanelerden olan Reyap Hastanesi’nde bebeğinin engelli kaldığını sav eden Dilber Kartal, şikâyetçi olmasına rağmen 15 aydır belge soruşturma evresinde.

Şu anda çocuğunun 6 buçuk yaşında ve yüzde 99 engelli olduğunu belirten Kartal, adalet davetinde bulundu.

Kartal, “Kaç ay oldu savcılığa gidiyorum hâlâ soruşturma kademesinde. ‘Benim çocuğuma olan oldu ben adalet istiyorum’ dedim. Ben Sıhhat Bakanlığı’nın bu işin üstünü örtmeye çalıştığını düşünüyorum. Benim çocuğum engelli kaldı. Ben şu an çocuğun tedavilerini bile yaptırmakta zahmet çekiyorum. Kendim de kronik hastayım. Hastalığım bu süreçte kederden ötürü da ilerledi” tabirlerini kullandı.

Kartal, sorumlular hakkında dava açılmasını talep etti. Yenidoğan çetesine dava dün beşinci gününde de devam etti. Orta kararını açıklayan mahkeme, Mehmet Gürül, Cansu Akyıldırım ve Sümeyye Işık Taşçı’nın “yurt dışına çıkış yasağı” önlemiyle tahliyelerine hükmetti.

Cumhuriyet

The post Yenidoğan çetesi mağdurları dava açılmasını bekliyor first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri