reklam
reklam
reklam
reklam

Yasemin Allen: “Tramvaya asılmak üzere bana da asılmak yasaktır”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
yasemin-allen-tramvaya-asilmak-uzere-bana-da-asilmak-yasaktir-0-vVQAJnnq.jpg

Uzun bir ortanın akabinde “Ayrılık da Sevdaya Dahil” isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkan Yasemin Allen, Saba Tümer’in programına konuk oldu. Suna Yıldızoğlu’nun kızı olan ünlü oyuncu, itirafıyla şaşırttı.

yasemin-allen-tramvaya-asilmak-uzere-bana-da-asilmak-yasaktir-1-5Xb9RDS9.jpg

“KAFAMDA HESAP YAPAMAM”

“Duygusal zekan mı daha düzgün yoksa matematiksel zekan mı?” sorusuna cevap veren Yasemin Allen, “Duygularım çok ağır olduğu için duygusal zekamı geliştirmek üzerine çok çalışıyorum. Matematik zekam sıfırlarda olduğu için, hiç hesap yapamam başımda. O yüzden net olarak duygusal zeka” dedi.

yasemin-allen-tramvaya-asilmak-uzere-bana-da-asilmak-yasaktir-2-qMHtbbRf.jpg

“ANNE OLMAK İSTERİM”

Erkek kardeşinin Atlas isminde 5 aylık bir oğlu olduğunu söyleyen Yasemin Allen, gerçek kaidelerde çocuk fikrine sıcak baktığını ve vakti gelince istediğini belirtti.

yasemin-allen-tramvaya-asilmak-uzere-bana-da-asilmak-yasaktir-3-dJYxjAOL.jpg

“SEKTÖRE BİRİNCİ BAŞLADIĞIMDA ERKEKLERİN MÜNASEBETSİZ DENEMELERİ OLDU”

“Sektörde bir saygısızlık yaşadın mı hiç?” sorusunu yanıtlayan Allen, “İlk başladığım vakitlerde birtakım güç sahibi erkeklerin bir kadro denemeleri, iletileri, münasebetsiz şeyler oldu” dedi.

Ardından bu durum sonrası ne reaksiyon verdiğini de açıklayan Allen, “Taksim’deki tramvaylara olduğu üzere bana da asılmak tehlikeli ve yasaktır’ diye ileti atmıştım” biçiminde konuştu.

yasemin-allen-tramvaya-asilmak-uzere-bana-da-asilmak-yasaktir-4-7xSOiMtL.jpg

Hayatta ne istediğini çok yeterli bildiğini ve ona nazaran yaşadığını söz eden Yasemin Allen, keşkeleri hakkında da konuştu. 36 yaşındaki ünlü oyuncu, audition verip deneme çekimine girdiği bir projeyi olmadıysa izleyemediğini söyledi.

NTV

The post Yasemin Allen: “Tramvaya asılmak üzere bana da asılmak yasaktır” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri