reklam
reklam
reklam
reklam

Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan ünlüler tabirlerinde ne anlattı?

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
uyusturucu-sorusturmasinda-gozaltina-alinan-unluler-tabirlerinde-ne-anlatti-0-Kxr1Ab1y.jpg

uyusturucu-sorusturmasinda-gozaltina-alinan-unluler-tabirlerinde-ne-anlatti-1-GY2F99Db.jpg

Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan müzikçi Murat Dalkılıç, oyuncu İsmail Hacıoğlu, Duman kümesinin solisti Kaan Tangöze, modacı Kemal Doğulu ve boksör Adem Kılıççı savcılıktaki sorgularının akabinde özgür bırakıldı.

uyusturucu-sorusturmasinda-gozaltina-alinan-unluler-tabirlerinde-ne-anlatti-2-CpUp6tt7.jpg

NEREDEN ALDIĞINI SÖYLEDİ

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, savcılıktaki sözünde uyuşturucuyu birinci defa yurt dışında olduğu bir devirde kullandığını anlattı.

Hacıoğlu, sonrasında da uyuşturucu maddeyi vakit zaman kullanmaya devam ettiğini söyledi.

Maddeyi sanal medya sitesinde bulunan uyuşturucu satış kümelerinden temin ettiği numaralardan sipariş ettiğini tabir eden Hacıoğlu, “Bu bireyleri yüz yüze hiçbir vakit görmedim. Ekseriyetle ikamet adresimde bulunan posta kutusuna maddeyi bırakırlar ve benim daha evvelden buraya bıraktığım nakit paraları alırlar.” dedi.

uyusturucu-sorusturmasinda-gozaltina-alinan-unluler-tabirlerinde-ne-anlatti-3-rDmx7arK.jpg

“İŞİM OLMAZ”

Şarkıcı Murat Dalkılıç uyuşturucu unsur kullandığına yönelik argümanları reddetti.

Dalkılıç, “Uyuşturucu husus ile münasebetim olamaz, yurt dışında da kullanmadım. Sezer Çakır ve Sergen Yalçın yakın arkadaşlarımdır. Benim bu şahıslarla uyuşturucu unsur kullanmam kelam konusu olamaz.” sözlerini kullandı.

uyusturucu-sorusturmasinda-gozaltina-alinan-unluler-tabirlerinde-ne-anlatti-4-6AHBlabB.jpg

UYUŞTURUCU HUSUS KULLANDIĞINI KABUL ETTİ

Evinde uyuşturucu unsur bulunan Duman kümesinin solisti Kaan Tangöze uyuşturucu kullandığını kabul etti.

Tangöze, “Yurt içinde yahut yurt dışında yapmış olduğum bir konserde uyuşturucu husus almadım. Türkiye’de uyuşturucu içilen rastgele bir toplantıya yahut partiye katılmadım. Tekrar iş takımımla rastgele bir formda uyuşturucu unsur kullanan da yoktur. Cep telefonumu isteğim doğrultusunda incelenmesi için verdim.” dedi.

NTV

The post Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan ünlüler tabirlerinde ne anlattı? first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri