- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş kapsamlı uyuşturucu soruşturmasında ismi geçen ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, mesleksel mesleğinde büyük bir darbe aldı. 17 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirilen şafak operasyonunda, konutunda 33 gram marihuana bulunan Hacıoğlu, emniyetteki süreçlerinin akabinde hür bırakılmıştı fakat bu gelişme oyuncunun başrol olduğu dizi projesine veda etmesine neden oldu.
TRT 1’in tezli üretimlerinden biri olan ‘Cennetin Çocukları’ dizisinin üretim grubu ve kanal idaresi İsmail Hacıoğlu ile yolların ayrıldığını duyurdu. Hacıoğlu’nun diziden ihraç edilmesiyle birlikte, çekimlerin aksamaması ismine yeni bir oyuncu arayışına sürat verildiği öğrenildi.
“POSTA KUTUSUNA BIRAKIYORLARDI”
Adliyeye sevk edilen ve tabirinin akabinde özgür bırakılan İsmail Hacıoğlu’nun emniyetteki beyanları ise dikkat çekti.
Yaklaşık 27 yıldır kesimde olduğunu ve aylık gelirinin 1 milyon lira olduğunu belirten Hacıoğlu, uyuşturucu maddeyi yüz yüze temas kurmadan temin ettiğini itiraf etti:
“Maddeyi, Telegram’daki satış kümelerinden sipariş ediyordum. Kamuoyunca tanınan bir kişi olduğum için kimseyle yüz yüze gelmedim. Parayı posta kutusuna bırakıyordum, onlar da maddeyi oraya bırakıyordu. Mesleksel gerilim sebebiyle rahatlamak emeliyle bu unsura yönelmiştim. Çok pişmanım.”
Cumhuriyet
The post Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı… İsmail Hacıoğlu TRT takımından çıkarıldı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...