reklam
reklam
reklam
reklam

Ünlü isimler 2025’e veda etti

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
unlu-isimler-2025e-veda-etti-0-nJZmXNVx.jpg

Büyük kitlelere ulaştık

Kanal D’nin sevilen dizisi “Uzak Şehir”in oyuncusu Ferit Kaya, geceye eşi Yasemin Ceren Topçu ile katıldı. Kaya, “Diziyle birlikte hayatınızda neler değişti?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Daha fazla insana hitap etmeye başladık. Daha büyük kitlelere ulaştık. İyi bir projede olduğumuz için mutluyuz.”

unlu-isimler-2025e-veda-etti-1-cDRwmnJx.jpg

“Uzak Şehir” dizisi oyuncuları Ferit Kaya, Çağla Şimşek ve Burç Kümbetlioğlu birlikte poz verdi.

Sektör allak bullak

unlu-isimler-2025e-veda-etti-2-ILJ7d9Wv.jpg

Coşkun Sabah, son dönemde müzik sektöründeki yapay zekânın yükselişi hakkında şunları söyledi: “Mesleğimize göz dikiyorlar, beste yapıyorlar. Önümüzdeki günlerde her şeye gebe. Sektör şu an allak bullak.”

Başarılı olmak istiyoruz

Okan Buruk, geceye katıldı. Galatasaray’ın teknik direktörü, “Hem ülkemizde hem de Avrupa’da başarılı olmak istiyoruz. Şampiyonluk çok önemli” dedi.

unlu-isimler-2025e-veda-etti-3-3YCWf4B9.jpg

Feride Hilal Akın – Aşkım Kapışmak / Okan Buruk / Züleyha Ortak

Temizlik takıntımdan kurtulmak istiyorum

Dilan Çıtak, geceye eşi Levent Dörter ile katıldı.

unlu-isimler-2025e-veda-etti-4-IXec5wxL.jpg

“Survivor”a gidecek olan Çıtak, “Şimdiden kaygı başladı. Dünyayla bağlantını kesiyorsun, bu beni tedirgin ediyor. Orada temizlik takıntımdan kurtulmak istiyorum” dedi

unlu-isimler-2025e-veda-etti-5-Yv2YqUv9.jpg

Ozan Baran – Süreyya Yalçın

unlu-isimler-2025e-veda-etti-6-MQFiDLRy.jpg

Cemal Hünal, “2025 benim için hareketli geçti. 2026’nın da hareketli olmasını bekliyorum” dedi.

Hürriyet

The post Ünlü isimler 2025’e veda etti first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri