reklam
reklam
reklam
reklam

Tüm dünyada gündem olan sportmen olay olan kıyafetini satacak, gelirini bağışlayacak

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
tum-dunyada-gundem-olan-sportmen-olay-olan-kiyafetini-satacak-gelirini-bagislayacak-0-wBEWmjmk.jpg

tum-dunyada-gundem-olan-sportmen-olay-olan-kiyafetini-satacak-gelirini-bagislayacak-1-pgUfcrRv.jpg

2026 Milano-Cortina Kış Olimpiyat Oyunları’nda sahne alan ve rekor kıran Hollandalı hız patencisi Jutta Leerdam olimpiyat rekoru kırarken, zafer kutlamasında verdiği pozla servet kazandı.

Yarışın sona ermesiyle birlikte formasının fermuarını açarak Nike marka atletini gösteren Hollandalı atletin bu imajı 6 milyonun üzerinde izlendi ve akabinde sponsorluk geldi, 1 milyon dolar kazandı. . Nike, “Bu kadar süratli olduğunuzda müsaade istemezsiniz.” iletisini paylaştı. Artık ise yeni bir karar verdi.

tum-dunyada-gundem-olan-sportmen-olay-olan-kiyafetini-satacak-gelirini-bagislayacak-2-zzTV1m2V.jpg

Genç atlet kıyafetini satacak. Leerdam’ın kıyafeti için birinci teklifler gelmeye başladı.

Elde edilen gelirin, Hollandalı atletin çocukken buz patenine başladığı Pijnacker buz pateni kulübüne bağışlanacağı öğrenildi.

tum-dunyada-gundem-olan-sportmen-olay-olan-kiyafetini-satacak-gelirini-bagislayacak-3-3Oy5KSu7.jpg

Hollanda Olimpiyat Komitesi’nde spor yönetici Andre Cats, açık artırmayla ilgili olarak açıklama yaptı.

Cats, “Seçkin sportmenler, yetiştikleri kulüplere çok özel bir sevgi besliyor ve çocukları spor yapmaya etkin olarak teşvik etmek istiyorlar. Bu açık artırmayla, Hollandalı yeteneklerin keşfedilmesi ve geliştirilmesinde spor kulüplerinin ehemmiyetini vurgulamak istiyoruz.” tabirlerini kullandı.

tum-dunyada-gundem-olan-sportmen-olay-olan-kiyafetini-satacak-gelirini-bagislayacak-4-pHySB3mT.jpg

Bitiş çizgisini 1 dakika 12 saniye 31 salisede geçen Leerdam, olimpiyat tarihine geçmişti.

Leerdam şu sözleri kullanmıştı:

“Bu hakikaten bir hayalin gerçekleşmesi, inanılmaz. Bitiş çizgisini geçtikten sonra çok şaşırdım, çok yorgundum ve çok duygusaldım. Güç olacağını biliyordum zira Femke Kok hakikaten âlâ bir derece elde etmişti.”

NTV

The post Tüm dünyada gündem olan sportmen olay olan kıyafetini satacak, gelirini bağışlayacak first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri