- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Süper Lig’in 19’uncu haftasında Trabzonspor, alanında konuk ettiği Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. Karılaşmada bordo-mavili grupla birinci sefer forma giyen sol bek oyuncusu Mathias Lovik, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Lovik, “Gerçekten taraftarımızın yarattığı atmosfer çok hoş. Her vakit birinci maç çok özeldir. Bugün de benim için özel bir gün oldu bu manada. Zira birinci maçımdı sizin de bildiğiniz üzere. Sıkıntı bir vazifeydi aslında tahminen de zira benim adıma bu cins atmosferde, bu cins bir statta, bu tıp bir seyirciyle birlikte oynadığım birinci maçtı. Münasebetiyle sıkıntı oldu fakat hoş oldu. Gün gün daha güzel olacaktır lakin kazanmakta ayrıyeten memnun ediyor. Sıkıntı bir vazifeydi bugünkü maç. Zira şimdi yalnızca 3 ya da 4 idmanda grupla birlikte olma fırsatı buldum. Arkadaşlarım çok âlâ beşerler. Çok uygun ekip arkadaşlarım var. Beni içine çok kolay aldılar. Bu kümeye dahil olabilmek çok kolay oldu benim adıma. Hasebiyle bunun da işleri kolaylaştırdığını söyleyebilirim. Saha içerisinde bağlantımız de çok güzel oldu. Birbirimizle ahengimiz da çok yeterli oldu. Herkes neredeyse İngilizce konuşuyor. Münasebetiyle saha içerisinde çok yeterli ve hoş bir bağlantı kurduğumuzu söyleyebilirim” diye konuştu.
‘YEDİĞİMİZ GOL BENİM KUSURUM OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR’
Galibiyet için memnun olduğunu belirten Lovik, “Her maç güç kendi özelinde. Yüzde 100’nüzü vermediğinizde her maçın çok sıkıntı hale geldiğini biliyorsunuz. Büyük kadroyla da oynayabilirsiniz, görece küçük ekiplerle da oynayabilirsiniz. Her maçın kendi içinde zorluğu var lakin kıymetli olan 3 puanı, galibiyeti alabilmekti. Bugün de o denli oldu. Bizi de çok memnun etti. Onuachu’nun attığı gol sahiden bir grup golü diyebiliriz. Gerçekten çok hoş bir gol oldu. Hoş bir vakitte geldi. İkinci gol ismine ne söylenebilir ki çılgınca bir gol oldu. Çok hoş bir aşırtma golü. Birebir vakitte geç de gelen bir gol olduğu için değeri ayrıyeten artıyor. Yediğimiz gol benim yanlışım olarak kıymetlendirilebilir. Grubun da benim kusurumu düzeltmesi, üstüne galip gelmemiz beni de ayrıyeten memnun ediyor. Burada her maçı yeterli oynayıp, her maçta muvaffakiyetler kazanıp, sonra da kupalar kazanmak istiyorum. En büyük gayem bu” dedi.
Kaynak : Haber7
The post Trabzonspor’un yeni transferi birinci maçında öz tenkit yaptı: ‘Benim hatam’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...