reklam
reklam
reklam
reklam

Trabzonspor’un golünde ofsayt var mı? Trio tartışmalara son noktayı koydu

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
trabzonsporun-golunde-ofsayt-var-mi-trio-tartismalara-son-noktayi-koydu-0-CVVHUxyB.jpg

Süper Lig’in 23. hafta müsabakasında Trabzonspor’un deplasmanda Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup ettiği maçta Paul Onuachu’nun attığı gol tartışmaları beraberinde getirmişti.

Söz konusu durumda Muçi’nin ofsaytta olup olmadığı tartışılırken, Galatasaraylı taraftarlar da Konyaspor maçında iptal edilen golün benzerinin yaşandığını savunarak toplumsal medyada bir kere daha TFF’ye isyan bayrağı çekti.

Gayretin en çok tartışılan bu durumunun Trio takımı kıymetlendirdi. İşte gündem olan konumla ilgili yorumlar:

trabzonsporun-golunde-ofsayt-var-mi-trio-tartismalara-son-noktayi-koydu-1-JFMn7mKG.jpg

27′ Onuachu’nun attığı golde Muçi ofsaytta mı?

Bülent Yıldırım:
Bu konum benim için ofsayt diyenlere hürmet duyarım fakat ben de baktığım vakit bu durumda topun gidiş istikametinde oyuncunun (Muçi) olmadığını ve bu atağın kaleciyi açıkça etkilemediğinden ötürü ben de golü destekliyorum. VAR’ın da açık ve bariz bir kusur olmadığı için yoruma açık bu duruma karışmamasını yanlışsız buluyorum.

Bahattin Duran: VAR’ın karışmaması hakikat zira bu “Sana nazaran, bana göre” yoruma açık bir durum. Golü ve ofsaytı destekleyecek elementlerimiz var. Bence kaleci topu görüyor. Kâfi mi? Yetmez. Burada Muçi’nin açık bir hareketi var. Açık bir tesir yaratıyor mu, yaratmıyor mu? Ben alanda olsaydım buna ofsayt kaldırırdım. Bana nazaran bu konum alanda ofsayt. Kaleci topu görüyor evet ancak ben bu oyuncunun (Muçi) kalecinin hareketini açık bir halde etkilediğini düşünüyorum lakin VAR’ın müdahale etmemesi gerçek.

Deniz Çoban: Bence açık bir atak, açık da bir tesir var. VAR’ın müdahale etmemesi yüzde 100 yanlışsız.

Kaynak : Haber7

The post Trabzonspor’un golünde ofsayt var mı? Trio tartışmalara son noktayı koydu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri