reklam
reklam
reklam
reklam

Toplumsal medya fenomeni Deniz Sinan Demir tutuklandı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
toplumsal-medya-fenomeni-deniz-sinan-demir-tutuklandi-0-6G7kcWf8.jpg

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca, online bir platform üzerindeki canlı yayında Sünnilere yönelik ağır hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan toplumsal medya fenomeni Deniz Sinan Demir, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik yahut aşağılama” hatasından, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NÖBETÇİ HAKİMLİK TABİRİ ORTAYA ÇIKTI

Şüpheli Deniz Sinan Demir’in Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nde verdiği sözünde, “Ben toplumsal medya ile uğraşıyorum, çalışmıyorum. Bir hafta evvel toplumsal medyadan tanıştığım Hamza Ç. isimli kişi benimle yayın yapmak istedi. Ben, mizahi içerik üretiyorum. Hamza Ç. bana, konutuma misafirliğe geleceğini, bu sırada yayın yapalım dedi, ben de kabul ettim. Yayın başladıktan sonra alkol aldım, yayın sonuna kadar da içtim. Ben, bipolar hastasıyım, alkole yaklaşmamam gerekiyor. İlaçlarımı da sistemli kullanmam gerekiyor. Kınalıada’da benim bir tanıdığımın meskeninde yayın gerçekleştirdik. Yayın konusunun ne orta dine geldiğini anlamadım. Konuşmaların hepsi bana aittir. Alkol ve hastalığın tesiri ile bu türlü bir konuşma yaptım. Olağanda bu türlü şeyler söyleyen biri değilim. Ben de Müslümanım, pişmanım, özgür bırakılmayı talep ediyorum.” dediği öğrenildi.

NTV

The post Toplumsal medya fenomeni Deniz Sinan Demir tutuklandı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri