- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Türk Mühendis ve Mimarlar Odası’na (TMMOB) bağlı Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi’nde gerçekleşen 28. Olağan Seçimler, değişime sahne oldu. Oylamayı 4 yılın akabinde mavi listeyle yarışa giren ‘Demokrat Mühendisler’ kazandı. Ramazan Pektaş, yeni periyotta EMO Ankara Şube Başkanlığına seçildi. Pektaş seçimleri 6’ya 1 kazandı.
Şubenin yeni yönetim kurulu, Ramazan Pektaş, Erol Akyüzlü, Meltem Yılmaz, Musa Demir, Engin Pekyılmaz, Tufan Teziş ve Ali Yılmaz’dan oluştu. Evre teslim merasiminin akabinde toplanan yeni yönetim kurulu birinci toplantısını yaparak misyon dağılımını oluşturdu. Yeni dönemde Şube Yönetim Kurulu Lideri Ramazan Pektaş, Lider Yardımcısı Erol Akyüzlü, Yazman Meltem Yılmaz olurken Saymanlık misyonunu Musa Demir üstlendi.
‘AYRIM GÖZETMEYECEĞİZ’
4 yılın akabinde gelen seçim zaferine ait gazetemiz Cumhuriyet’e konuşan EMO Ankara Şubesi 28. Dönem Yönetim Kurulu Lideri Ramazan Pektaş, “‘Söz, Yetki, Karar Üyenin, EMO Hepimizin’ şiarıyla çalışmalarını yürüteceklerini söyledi. Ankara Şube’nin 18 temsilciliği olduğunu anımsatan Pektaş, ayrım gözetmeden yeni devir içinde tüm temsilciliklerle çalışma yürüteceklerini, ziyaretler planlayacaklarını ve etkinlikler gerçekleştireceklerini söyledi.
Pektaş, “Bu çerçevede çalışmalarımızı üyelerimizin ilgi ve muhtaçlıkları doğrultusunda planlayacağız. Nizamlı aralıklarla Mühendislik Geliştirme eğitimleri düzenleyecek, elektrikli araçlar, güç depolama sistemleri üzere kamu ve özel bölümün bir ortaya getirileceği birçok mesleksel aktiflik gerçekleştireceğiz” dedi. 1977 yılında kurulan ve hayli esaslı bir tarihe sahip olan EMO Ankara Şubesi’nin 2027 yılında 50. yaşına gireceğini belirten Pektaş, “Şubemizin yarım asırlık tarihine sahip çıkarak, geleceğini planlıyor çalışma programımızı bu çerçevede oluşturuyoruz” diye konuştu.
Cumhuriyet
The post TMMOB EMO Ankara Şubesi’ne 4 yılın akabinde değişim geldi: Demokratlar idareye geçti first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...