reklam
reklam
reklam
reklam

Tıpkı işlemci farklı sonuçlar? Honor Magic8 Pro vs Xiaomi 17 Pro Max!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
tipki-islemci-farkli-sonuclar-honor-magic8-pro-vs-xiaomi-17-pro-max-0-2IZT4Gn2.jpg

Akıllı telefon pazarında rekabet kızışıyor. Geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa çıkan Honor’un yeni amiral gemisi Magic8 Pro ile Xiaomi’nin uzun müddettir merakla beklenen modeli 17 Pro Max’i ayrıntılı bir biçimde karşı karşıya getirdik. Her iki aygıt da kağıt üzerinde misal güçlere sahip olsa da, gerçek kullanım testlerinde ve ayrıntılarda birbirlerinden önemli halde ayrılıyorlar. Dünyanın en güçlü işlemcilerinden biri olan Qualcomm Snapdragon 8 Seçkine Gen 5’e mesken sahipliği yapan bu iki devi, dizayndan performansa, kameradan GTA 5 testine kadar her istikametiyle karşılaştırdık!

Neler Farklı?

İlk bakışta her iki telefon da boyutlarıyla dikkat çekiyor. Xiaomi 17 Pro Max, 6.9 inçlik devasa AMOLED ekranı ve %92.07 ekran/gövde oranıyla daha geniş bir yapıya sahip. Lakin görüntüde da bahsettiğim üzere, ele oturuş ve premium hissiyat konusunda Honor Magic8 Pro bir adım öne çıkıyor. Honor, 6.71 inçlik kavisli OLED ekranı ve daha ince yapısıyla elde daha şık bir his uyandırıyor.

Honor Magic8 Pro’yu buradaki ilişkiye tıklayarak itimatla satın alabilirsiniz!

Parlaklık: Honor Magic8 Pro, HDR içeriklerde 6000 nit üzere inanılmaz bir parlaklık düzeyine ulaşırken, Xiaomi 17 Pro Max 3500 nit düzeyinde kalıyor.

Arka Ekran Ayrıntısı: Xiaomi, art tarafta 2.9 inçlik ikinci bir AMOLED ekran sunarak bildirim ve selfie önizlemeleri için inovatif bir adım atmış. Honor ise daha klâsik ancak şık bir kamera adası dizaynını tercih ediyor.

Dayanıklılık: Honor, IP69K sertifikası ile suya ve toza karşı daha üstün bir müdafaa sağlarken, Xiaomi IP68 standartlarında kalıyor.

Her iki aygıtta da 3nm üretim teknolojisiyle geliştirilen Snapdragon 8 Seçkine Gen 5 işlemci ve 12 GB RAM bulunuyor. Fakat yazılım optimizasyonu burada devreye giriyor. Yaptığımız Geekbench 6 ve AnTuTu v11 testlerinde Honor Magic8 Pro, Xiaomi 17 Pro Max’e nazaran daha yüksek skorlar elde etti. Bilhassa GTA 5 ile gerçekleştirdiğimiz oyun performans testinde, Honor’un sağladığı akıcılık ve stabilite, MagicOS arayüzünün HyperOS’a nazaran daha optimize çalıştığını hissettirdi.

Honor Magic8 Pro 50MP ana kameranın yanında, 200MP çözünürlüğünde Periscope Telefoto kamerasıyla zoom konusunda rakipsiz. Ayrıyeten ön kameradaki TOF 3D sensör sayesinde yüz tanıma güvenliği çok daha üst düzeyde. Düşük ışık performansında ve yapay zeka dayanaklı gürültü engellemede (AI Noise Reduction) Honor, daha canlı ve keskin sonuçlar veriyor. Xiaomi 17 Pro Max görüntü içerik üreticilerine göz kırpıyor. Art kamerada 8K görüntü kaydı yapabilmesi en büyük artısı. Fakat fotoğraf tarafında Honor’un sunduğu renk doğruluğu ve canlılık bir adım önde.

Shiftdelete

The post Tıpkı işlemci farklı sonuçlar? Honor Magic8 Pro vs Xiaomi 17 Pro Max! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri