reklam
reklam
reklam
reklam

“Tekmeye baş uzatacak bir takım” kurduk diyen Saran’dan şampiyonluk için 13 maç vurgusu

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
tekmeye-bas-uzatacak-bir-takim-kurduk-diyen-sarandan-sampiyonluk-icin-13-mac-vurgusu-0-hvequLE8.jpg

tekmeye-bas-uzatacak-bir-takim-kurduk-diyen-sarandan-sampiyonluk-icin-13-mac-vurgusu-1-nMGKiseO.jpg

Fenerbahçe Kulübü Lideri Sadettin Saran Chobani Stadı’nda oynanan müsabakanın akabinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Saran, sarı-lacivertli kadronun düzgün bir maç çıkardığını belirtti.

Takımdan çok mutlu olduklarının altını çizen Saran, en âlâ futbolcuların ve en yeterli teknik yöneticinin Fenerbahçe’de olduğunu lisana getirdi.

tekmeye-bas-uzatacak-bir-takim-kurduk-diyen-sarandan-sampiyonluk-icin-13-mac-vurgusu-2-1PezgNJV.jpg

“13 MAÇIMIZ VAR VE HEPSİ DE FİNAL MAÇI”

Seçimden önce ve seçimi kazandıktan sonra Samandıra’da aile ortamı oluşturmak istediklerini söylediğini hatırlatan Saran, “Transferi yaparken de daima dikkat ettiğimiz husus aile ortamı oluşturmaktı. Samandıra’daki meyyit toprağını kaldıracağımızı, tekmeye başla giren bir grup kuracağımızı söyledik. Bugün grubumuz karakterli bir grup, mücadeleci bir grup, aile ortamı var. Transferi daima bir arada yaptık. Ben de dahil oldum, hocamız da dahil oldu, arkadaşlarımız da dahil oldu. Bunu yaparken de tekmeye baş uzatacak bir grup oluşturduğumuza inanıyorum. Gidişattan mutluyuz. 13 maçımız var ve hepsi de final maçı.” sözlerini kullandı.

tekmeye-bas-uzatacak-bir-takim-kurduk-diyen-sarandan-sampiyonluk-icin-13-mac-vurgusu-3-LFwIn6q3.jpg

“BİZİM İŞİMİZ SAHA İÇİ”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Lideri İbrahim Hacıosmanoğlu ve Galatasaray Kulübü Lideri Dursun Özbek’le ilgili argümanlarda bulunduğu için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından söze çağrılan spor yorumcusu Erman Toroğlu’yla ilgili soruya Saran, “Ben geldiğimden beri ne hakemlerle ilgili konuşuyorum ne de bizim kadromuzla ilgili olmayan hususlarla ilgili konuşuyorum. Bizim işimiz saha içi.” cevabını verdi.

tekmeye-bas-uzatacak-bir-takim-kurduk-diyen-sarandan-sampiyonluk-icin-13-mac-vurgusu-4-ExUywSSm.jpg

Saran, bugünkü maça birinci 11’de başlayan Fransız yıldız N’Golo Kante’yi de âlâ bulduğunu kelamlarına ekledi.

NTV

The post “Tekmeye baş uzatacak bir takım” kurduk diyen Saran’dan şampiyonluk için 13 maç vurgusu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri