- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Seneler sonra İstanbul’da konser maratonuna başlayan Tarkan, hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Megastar, konser serisinin altıncı gecesinde Volkswagen Arena’da unutulmaz anlar yaşattı.
Geçtiğimiz hafta ünlü komedyen Cem Yılmaz’la sahnede “Kuzu Kuzu” adlıyı müziğini seslendiren Megastar Tarkan, hayranlarına bir sürpriz daha yaptı.
Melike Şahin, Tolga Sarıtaş, Zeynep Mayruk, Pınar Deniz üzere birbirinden ünlü isimlerin akın ettiği konser gecesinde Tarkan, bu kere meslektaşı Sibel Can ve komedyen Cet Demirer’i sahnesine konuk etti.
SÜRPRİZ DÜET
Tarkan’ın “Benim yıllar evvel Sibel Can’a verdiğim bir ‘Çakmak Çakmak’ isimli bir müziğim vardı. Onu ben de söylemek istedim bu gece. Benden de dinlemek ister misiniz?” sözleri sonrası sahneye Sibel Can da geldi. Birlikte “Çakmak Çakmak” müziğini söyleyen ikili sahnede adeta döktürdü.
“LOCADA OTURMAKLA OLMAZ”
Ardından Sibel Can yanındayken bir anons daha yapan Tarkan, “Çok sevdiğimiz bir sanatçı dostumuz daha var. Locada oturmakla olmaz, gel buraya bekliyorum sevgili Cet Demirer” diyerek ünlü komedyeni sahneye davet etti.
Tarkan, Sibel Can ve Cet Demirer, birinci olarak 1994 yılına damgasını vuran “Gül Döktüm Yollarına” müziğini söyledi. Sibel Can ve Tarkan ile birlikte müziğin ritmine kendini kaptıran Cet Demirer de dans figürleriyle arkadaşlarına eşlik etti.
İKİ MÜZİKTE DÜET YAPTILAR
Sonrasında Tarkan’ın “Ahde Vefa” albümünde seslendirdiği “Zeytin Gözlüm” ve “Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine” isimli müzikleri da seslendiren üçlünün gücü ve performansları toplumsal medyada gündem oldu.
“SÜRPRİZ” NOTUYLA PAYLAŞTI
Ata Demirer sahnedeyken çekilen görüntüleri toplumsal medya hesabından yayınlarken, Sibel Can da Tarkan’la yıllar evvel çekilen bir fotoğrafını “Sürpriz” notuyla paylaştı.
KONSER SERİSİNE 2 GÜN DAHA EKLENDİ
Öte yandan Tarkan’ın İstanbul konserleri maratonuna ağır ilgi sebebiyle 2 gün daha eklendi. 30-31 Ocak sonrası 3-4 Şubat’ta da sevenleriyle buluşacak olan Megastar’ın yeni konser biletleri de satışa çıktığı üzere dakikalar içinde tükendi.
Tarkan konserine gitmek isteyen 170 binin üzerinde kişi, bilet satışının yapıldığı sitede tıpkı anda online sıraya girdi.
NTV
The post Tarkan’dan bir konser sürprizi daha. Sibel Can ve Cet Demirer’le döktürdü first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...