- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Fenerbahçe, Anderson Talisca’nın kontratının 2 yıl daha uzatıldığını duyurdu. Talisca imza sonrası açıklamalarda bulundu.
Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada şu iifadeler yer aldı:
“Brezilyalı oyuncumuz Anderson Talisca’nın kontratı 2027-2028 döneminin sonuna kadar uzatıldı.
Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde oyuncumuza Yönetim Kurulu Üyemiz Ertan Torunoğulları, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Topbaş ve Turgay Terzi ile Sportif Yöneticimiz Devin Özek eşlik etti.
İmzaların akabinde Futbol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ertan Torunoğulları ve oyuncumuz Anderson Talisca, Fenerbahçe Televizyonu’na röportaj verdi.”
TALİSCA: ÇOK MUTLUYUM
İki yıl daha Fenerbahçe forması giyeceği için çok memnun olduğunu vurgulayan Talisca, “Bu kulüpte 2 dönem daha forma giyecek olmaktan ötürü çok memnunum. Liderimize, İdare Konseyimize ve benimle birlikte çalışan, kulüpte çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. Tıpkı vakitte Acun (Ilıcalı) da benim buraya gelmemde çok kıymetli birisiydi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Deniz ve takımına çok teşekkür ediyorum. Burada olduğum için çok memnunum. Bu formayla alanda gayret ederek, goller atarak; kadroma yardım etmek için sabırsızlanıyorum. Hazırım.” dedi.
Taraftarlarımıza da ileti gönderen Talisca, “Bizi desteklemeye her geçen gün daha da devam etsinler. Göstermiş oldukları sevgiden ötürü onlara çok büyük hürmet duyuyorum. Her geçen gün elimden gelenin en uygununu onlar için vereceğim. Bana güvenebilirler.” diyerek kelamlarını noktaladı.
NTV
The post Talisca Fenerbahçe ile kontrat uzattı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...