reklam
reklam
reklam
reklam

Sergen Yalçın, maç sonunda yıldız ismin sakatlığını açıkladı. “6-8 hafta yok”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
sergen-yalcin-mac-sonunda-yildiz-ismin-sakatligini-acikladi-6-8-hafta-yok-0-BLUIyK1E.jpg

Beşiktaş, Trendyol Harika Lig’in 23. haftasında ağırladığı Göztepe’yi 4-0 mağlup etti.

Tüpraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada kazanan siyah-beyazlılar, yenilmezlik serisini 12 maça yükseltti.

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın, karşılamanın akabinde açıklamalarda bulundu.

İşte Yalçın’ın kelamları:

“İŞLER DÜZELİYOR”

“Maçtan evvel de söyledim. Bilal bizim için çok kıymetli oyuncu. Sakatlığı bizi çok etkileyecek diye düşünüyorduk. Hafta içi diğer bir formata çalıştık; iki ön liberolu, Junior’un farklı mevkide olduğu. Göztepe çok güzel kadro, temaslı oynayan uğraş eden bir ekip.” Dönem başından beri sorunlu süreçler yaşıyoruz ancak yavaş yavaş düzeliyoruz. Kadronun oyuna isteği, alandaki uğraşları, plana sadık olmaları… İşler yavaş yavaş düzeliyor bizim ismimize. Taraftarlarımız da maç sonuna kadar oyuncuların ardındaydı. Yavaş yavaş topluluk birleşiyor. İşler düzeliyor. Bu da bizi keyifli ediyor.”

“SERKAN REÇBER’İN BAŞARISI VAR”

“Çok net bir formda bu dönemimdeki en uygun galibiyet olduğunu söyleyebiliriz. Dönemin bence en güzeliydi bugün. Oyuncularıma ayrıyeten teşekkür ederim. Daima tartışılıyoruz fakat bu işlerde Serkan Reçber’in muvaffakiyetini göz gerisi etmemek lazım. Serkan Reçber ne iş yapıyor diyorlar, bu işi yapıyor. Oyuncu seçiminde bir arada hareket ediyoruz, alışılmış ki son kararı ben veriyorum. Bilgisi, birikimi çok pahalı. Topluluğumuza söylüyorum bunu. Negatif algılar oluyor, olmasın! Hepimiz Beşiktaş için buradayız, kendi şahsi zevklerimiz için burada değiliz. Maksadımız Beşiktaş’ın başarısı ve bunun için çalışıyoruz.”

EL BİLAL TOURE’NİN SAKATLIĞI

“Bilal’in sakatlığı büyük bir sorun. 6-8 hafta üzere bir mühlet olmayacak o da.”

NTV

The post Sergen Yalçın, maç sonunda yıldız ismin sakatlığını açıkladı. “6-8 hafta yok” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri