- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Teknik yönetici Şenol Güneş, A Ulusal Kadro’nun Dünya Kupası’na katılacağına inanıyor.
Tecrübeli teknik adam, Kadıköy’de katıldığı bir aktifliğin akabinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.
“NET BİR KARARIM YOK”
Yaklaşık bir yıldır ekip çalıştırmadığını anlatan Güneş, “Teknik yöneticiliğe devam eder miyim, bilmiyorum. Onunla ilgili kararım yok. Beklentim de yok. Yapay zekaya soruyorum. Prestijimi zedelemeyecek bir iş yapmalıyım. Ben şu anda dinlenmeden yanayım. Futbol hayatımla ilgili kitap ve belgesel hazırlıyorum. Teknik yöneticilikle ilgili şimdi net bir kararım yok.” tabirlerini kullandı.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor’un Avrupa kupalarındaki performanslarına değinen Güneş, “Avrupa kupalarında mart ayını görüyoruz. Bu çok hoş. Yatırımlar çok büyük. Daha da düzgün sonuçlar bekliyoruz. Samsunspor’un muvaffakiyetini tebrik ediyorum. Deneyimleri yok ancak pek düzgün gidiyorlar. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin deneyimleri var. Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şansı var. Lig etabında biraz aşağıda kaldı fakat tekrar üste çıkabilir. Juventus maçının yeterli geçeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe’nin de UEFA Avrupa Ligi’nde düzgün işler çıkartabileceğini düşünüyorum. Bütün ekiplere muvaffakiyetler diliyorum.” diye konuştu.
“DİĞER KADROLARA ÖRNEK OLMALILAR”
Güneş, Üstün Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili de şunları kaydetti:
“Kağıt üzerinde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un ligde tezi var. Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti, biraz ön plana çıkıyor. Bu hem Galatasaray’a hem de Fenerbahçe’ye ziyan veriyor. Tepede 5-6 kadro çaba etse futbolda daha adaletli bir yarış olur. Kadro sayısı azaldıkça iki kulüp ortasındaki rekabet, arbedeye dönüşüyor. Hak edenin kazanacağı bir yarış olması için kaybettiğin vakit karşı tarafa hürmet duymalısınız. Şu anda bu türlü olmuyor. Kazanmak için hakem ve federasyon suçlanıyor. Bu dört grup, Türkiye’nin lokomotifi. Öteki gruplar da bu kulüpleri örnek alıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, öteki kadrolara örnek olmalılar.”
NTV
The post Şenol Güneş teknik yöneticiliğe devam edecek mi? “Yapay zekaya sordum” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...