reklam
reklam
reklam
reklam

Semih Kılıçsoy’dan Cagliari açıklaması: ‘Başlangıçta benim için çok zordu!’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
semih-kilicsoydan-cagliari-aciklamasi-baslangicta-benim-icin-cok-zordu-0-wGcASQTb.jpg

Serie A’nın 23. haftasında Cagliari sahasında konuk ettiği Verona’yı 4-0 mağlup etti.

Cagliari’ye galibiyeti getiren golleri 36’da Mazzitelli, 45+2’de Semih Kılıçsoy, 84’te Sulemana ve 90+1’de Idrissi kaydetti.

SEMİHHHHH!!!!! 🇹🇷🇹🇷pic.twitter.com/M9CkDfTN6M

— Spor Arena (@sporarena) January 31, 2026

Milli futbolcu Semih Kılıçsoy, bu sezon Cagliari formasıyla çıktığı 17 maçta 4 gol kaydetti.

Semih Kılıçsoy’un maç sonu DAZN’a açıklamaları şu şekilde oldu:

“Her şeyden çok memnunum, çok mutluyum. Gol attım, oynadım, çok oynuyorum. İşler yolunda, gol attığım için çok mutluyum.”

semih-kilicsoydan-cagliari-aciklamasi-baslangicta-benim-icin-cok-zordu-1-9DAzEDm3.jpg

İtalya’da işler nasıl gidiyor? Nasıl hissediyorsun? Serie A nasıl, bu ligde oynamak nasıl bir duygu? Son haftalarda çok iyi performans gösterdin

“İyi gidiyor. Serie A’da, Cagliari ile işler yolunda. Son haftalarda iyi gidiyoruz. Başlangıçta benim için çok zordu ama şimdi daha alıştım, Serie A’ya da alıştım. Şimdi burada çok iyiyim, devam etmekten çok mutluyum.”

Hürriyet

The post Semih Kılıçsoy’dan Cagliari açıklaması: ‘Başlangıçta benim için çok zordu!’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri