reklam
reklam
reklam
reklam

Samsung Galaxy S26’nın tanıtım tarihi netleşiyor. 25 Şubat argümanı güçlendi

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
samsung-galaxy-s26nin-tanitim-tarihi-netlesiyor-25-subat-argumani-guclendi-0-MJEfW2H6.jpg

Kısa müddet evvel Güney Kore basınında yer alan haberlerde Samsung Galaxy S26 serisinin 25 Şubat’ta tanıtılacağı öne sürülmüştü. Artık birebir tarih, akıllı telefon dünyasının en sağlam sızıntı kaynaklarından biri tarafından bir defa daha doğrulandı.

Sızıntılarıyla tanınan Evan Blass, 25 Şubat tarihinin “yüzde 100 doğru” olduğunu belirterek bu hususta son derece emin konuştu. Blass’ın geçmişteki isabetli varsayımları göz önüne alındığında, Galaxy S26 serisinin tanıtım tarihi için şu anki en güçlü ihtimal 25 Şubat olarak öne çıkıyor.

FİYAT ARTIŞI GÜNDEMDE

Son sızıntılar, Galaxy S26 serisinin ucuz olmayacağını, hatta seleflerinden daha değerli olabileceğini gösteriyor.

Güney Kore merkezli FN News’in aktardığına nazaran, Samsung Galaxy S26 serisinin tamamı Güney Kore’de Galaxy S25 serisine kıyasla 30 ila 50 dolar ortasında bir fiyat artışıyla satılabilir. Bu artışın öteki pazarlara yansıyıp yansımayacağı ise şimdi net değil.

Öte yandan, daha evvel ortaya çıkan öteki bir sızıntıda fiyatların değişmeyeceği argüman ediliyordu. Bu nedenle fiyat konusu meçhul.

Ancak Galaxy S26 serisi hakikaten 25 Şubat’ta tanıtılırsa, resmi fiyatları öğrenmek için çok uzun mühlet beklemek gerekmeyecek.

NTV

The post Samsung Galaxy S26’nın tanıtım tarihi netleşiyor. 25 Şubat argümanı güçlendi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri