reklam
reklam
reklam
reklam

Resmi Gazete kararları 22 Nisan 2026 | Bugün Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi alımı ilanı yayınl

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
resmi-gazete-kararlari-22-nisan-2026-bugun-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-wnPedRiN.jpg

22 Nisan 2026 tarihli ve 33232 sayılı Resmî Gazete kararları ve atamaları yayımlandı. Buna göre Dicle Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Marmara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayınlandı. İşte, 22 Nisan Resmi Gazete kararları.

resmi-gazete-kararlari-22-nisan-2026-bugun-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-W5ICnGt4.jpg

22 NİSAN RESMİ GAZETE KARARLARI

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

HÂKİMLER VE SAVCILAR KURULU KARARLARI

–– Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 20/04/2026 Tarihli ve 888, 889, 890 Sayılı Kararları

YÖNETMELİKLER

–– Dicle Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Marmara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

resmi-gazete-kararlari-22-nisan-2026-bugun-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-euiL6HJn.jpg

TEBLİĞLER

–– Özel Tüketim Vergisi (II) Sayılı Liste Uygulama Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 17)

–– Tıbbi Cihazların Elektronik Kullanım Talimatlarına İlişkin Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

İLÂN BÖLÜMÜ

a – Yargı İlânları

b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

c – Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

Hürriyet

The post Resmi Gazete kararları 22 Nisan 2026 | Bugün Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi alımı ilanı yayınlandı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri