reklam
reklam
reklam
reklam

Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Rabia Soytürk hangi dizi ve filmlerde oynadı?

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
rabia-soyturk-kimdir-kac-yasinda-nereli-rabia-soyturk-hangi-dizi-ve-filmlerde-oynadi-0-ilzTsKFq.jpg

Rabia Soytürk, O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı konuklarından biri. Her yıl büyük heyecanla takip edilen O Ses Türkiye bu yıl da birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapıyor. Programı seyreden ekran karşısındaki izleyiciler de konukların biyografi bilgileri de merak konusu oldu. Peki Rabia Soytürk kimdir, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

rabia-soyturk-kimdir-kac-yasinda-nereli-rabia-soyturk-hangi-dizi-ve-filmlerde-oynadi-1-fQWJGKYK.jpg

RABİA SOYTÜRK KİMDİR?

1996 yılında dünyaya gelen Rabia Soytürk, Sağlık Koleji hemşirelik bölümü mezunudur. Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. Şahsiyet dizisinde Süveyda karakterini canlandırmıştır. Gülperi dizisi ve Özgür Dünya filmi kadrosunda yer almıştır. Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterine hayat vermiştir.

rabia-soyturk-kimdir-kac-yasinda-nereli-rabia-soyturk-hangi-dizi-ve-filmlerde-oynadi-2-8vJli1lc.jpg

RABİA SOYTÜRK DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2018 2019 Gülperi

2019 2021 Benim Adım Melek

2021 2022 Alparslan: Büyük Selçuklu

2022 Duy Beni

2023 Veda Mektubu

2024 Kör Nokta

2025 Teşkilat

Hürriyet

The post Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Rabia Soytürk hangi dizi ve filmlerde oynadı? first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri