reklam
reklam
reklam
reklam

PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ 20 NİSAN 2026? | İstanbul, Ankara, İzmir, Kahramanmaraş ve diğer illerde pazartesi günü okullar tatil edildi mi, okul var m

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
pazartesi-okullar-tatil-mi-20-nisan-2026-istanbul-ankara-izmir-kahramanmaras-ve-diger-8jKbEs3x.jpg

Türkiye’yi yasa boğan Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta okul saldırıları sonrası eğitim camiasından peş peşe grev açıklamaları geldi. Şanlıurfa Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana gelen saldırıda 16 kişi yaralanmıştı. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne düzenlenen saldırıda ise 1’i öğretmen 8’i öğrenci 9 kişi yaşamını yitirdi. Elim hadiseler sonrası, yetkililer okullarda güvenlik önlemlerini artırmaya başladı. Peki, 20 Nisan Pazartesi okullar tatil edildi mi? Pazartesi okul var mı? İşte, ayrıntılar.

pazartesi-okullar-tatil-mi-20-nisan-2026-istanbul-ankara-izmir-kahramanmaras-ve-diger-EWK7CiZS.jpg

KAHRAMANMARAŞ’TA OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

16 Nisan Perşembe günü ve 17 Nisan Cuma günü Kahramanmaraş’ta okullar tatil edilmişti. 20 Nisan Pazartesi günü için henüz yeni bir açıklama gelmedi.

pazartesi-okullar-tatil-mi-20-nisan-2026-istanbul-ankara-izmir-kahramanmaras-ve-diger-nHjhKgLF.jpg

20 NİSAN PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

Yaşanan olayların ardından eğitim camiasında sendikalar iki günlük grev kararı vermişti. 20 Nisan Pazartesi günü için herhangi bir açıklama bulunmuyor. Konuyla ilgili il valilikleri yada Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından bir açıklama gelmesi durumunda haberlerimizde yer vereceğiz.

pazartesi-okullar-tatil-mi-20-nisan-2026-istanbul-ankara-izmir-kahramanmaras-ve-diger-BCUnflWn.jpg

Hürriyet

The post PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ 20 NİSAN 2026? | İstanbul, Ankara, İzmir, Kahramanmaraş ve diğer illerde pazartesi günü okullar tatil edildi mi, okul var mı? Öğretmenlerin grevi bitti mi? İşte son durum! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri