reklam
reklam
reklam
reklam

Özgür Özel’den adım adım tasfiye planı! İmamoğlu rötuşu!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
ozgur-ozelden-adim-adim-tasfiye-plani-imamoglu-rotusu-0-lY2Q46Ck.jpg

CHP’de aylardır devam eden “Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?” tartışmalarının gölgesinde yeni bir atak daha gündeme oturdu.

CHP tarafından açılan Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nde, bu sefer tutuklu eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kapı isimliği değiştirildi.

ozgur-ozelden-adim-adim-tasfiye-plani-imamoglu-rotusu-1-n8Ja2OWq.jpg

Ofisin birinci açıldığı periyotta, kelam konusu isimlikte sadece “Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu” ibaresi yer alıyordu. Son yapılan değişikle İmamoğlu’nun isminin yanına “Genel Lider Özgür Özel” yazısının da eklendiği görüldü.

RESMİNİ DE KALDIRTMIŞTI

Daha evvel de ofisin dizaynında radikal kararlar almaktan çekinmeyen Özel, kürsünün art planında yer alan İmamoğlu’nun fotoğrafını ve imzasını büsbütün kaldırmış, yerine farklı bir görünümle Gazi Mustafa Kemal Atatürk portresini ve Türk bayrağını eklettirmişti.

Söz konusu değişikliklerin akabinde kürsüde adeta cumhurbaşkanı adayı edasıyla uzun bir konuşma yapan Özel, partide yeni tartışmaların alevlenmesine de taban hazırlamıştı.

ozgur-ozelden-adim-adim-tasfiye-plani-imamoglu-rotusu-2-ariEXdXU.jpg

PARTİ İÇİ BALANS AYARI

Parti içi muhalefet ise Özel’in ofisteki kelam konusu değişimlerle “Tek otorite benim” bildirisi vermeye çalıştığını, kesin gayenin ise kamuoyunu kendi adaylığına hazırlamak olduğunu savunuyor.

Teze nazaran Özgür Özel, İmamoğlu’nun adaylığını son ana kadar destekleyecek. Seçim takvimi açıklandıktan sonra ise aday çıkarmak zorunda olduklarını savunacak olan Özel, “Genel lider doğal adaydır” anlayışıyla kendisini ön plana çıkaracak.

Muhalif kanadın bu bakış açısına nazaran Özel, aylardır düzenlediği mitingleri de bu maksat doğrultusunda gerçekleştiriliyor.

KAYNAK: SABAH

Kaynak : Haber7

The post Özgür Özel’den adım adım tasfiye planı! İmamoğlu rötuşu! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri