reklam
reklam
reklam
reklam

Özgür Özel birtakım CHP’lileri makam odasında fırçaladı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in pazartesi duyurduğu yeni strateji kapsamında milletvekilleri, vilayet liderleri, ilçe yöneticileri ve parti örgütlerinin alana inerek seçmenle birebir temas kurması hedefleniyordu. Lakin ilan edilen bu stratejiye karşın 1 gün sonra yaşananlar, CHP kulislerini hareketlendirdi. Salı günkü TBMM Küme Toplantısı’na CHP’li kimi vilayet ve ilçe liderlerinin katılması, Özel’i rahatsız etti.

ÖZEL’DEN MAKAM ODASINDA FIRÇA

Edinilen bilgiye nazaran, küme toplantısının ardından bazı parti yöneticilerini makam odasında kabul eden Özel, sert sözler kullandı. Özel’in örgüt temsilcilerine, “Ben size ‘Sahaya çıkın’ dedim. Burada beni dinlemenizin partiye bir yararı yok. Vatandaşın ortasına karışmanız, esnafla konuşmanız, mahalle mahalle dolaşmanız gerekiyor. Siz vatandaşa gitmek mi istemiyorsunuz?” diye çıkıştığı öğrenildi.

ÖRGÜTTE MORALLER BOZUK

Özel’in bu sert tutumu, kimi vilayet liderleri ortasında rahatsızlığa neden oldu. Parti örgütlerinin bir kısmı, küme toplantısına iştirakin Genel Merkez’e takviye maksadı taşıdığını savunurken, Genel Merkez’in tam saha çalışma talimatını daha disiplinli uygulamak istediği belirtiliyor. Yeni periyotta milletvekilleri ve örgüt yöneticileri için performans kriteri oluşturulması bekleniyor. Alanda görünmeyen teşkilatlar da daha sıkı takip edilecek.

“SEÇİME ODAKLANIN” TALİMATI

Son periyotta Özel’in kurmaylarına sık sık “erken seçim ihtimaline karşı daima alanda olunması” istikametinde talimat verdiği biliniyor. CHP idaresi yaz uzunluğu mesken ziyaretleri, esnaf buluşmaları ve mahalle toplantılarıyla, seçmenle teması artırmayı planlıyor. Fakat daha birinci haftada yaşanan tartışma, parti içinde örgüt-disiplin alakalarının yine gündeme gelmesine, “Saha seferberliği başlamadan dağılıyor.” yorumlarına neden oldu.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK GAZETESİ / UĞUR DUYAN

Kaynak : Haber7

The post Özgür Özel birtakım CHP’lileri makam odasında fırçaladı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri