reklam
reklam
reklam
reklam

Otobüste ***** arbedesi. “Savcıyım” dedi, gerçek öbür çıktı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
otobuste-kopek-arbedesi-savciyim-dedi-gercek-obur-cikti-0-iV4GLmwx.jpg

Toplu taşıma aracında ***** nedeniyle tartışma çıktı.

Köpekten rahatsız olan ve ağızlığı olmadığı için reaksiyon gösteren yolculara, kuşkulu kendisini savcı olarak tanıttı.

otobuste-kopek-arbedesi-savciyim-dedi-gercek-obur-cikti-1-BhVz4Fn9.jpg

“Ben köpekle seyahat etmek istemiyorum.” diyerek rahatsızlığını lisana getiren bayan yolcuya kuşkulu, “İnebilirsin hayatım.” cevabını verdi.

İkili ortasında kelamlı tartışmanın büyümesinin akabinde taraflardan birinin “Polis çağırın” talebine kuşkulu, “Polis benim emrim altında, ben savcıyım. Sen Türkiye’de barın bakalım.” cevabını verdi.

Şüphelinin, “Seni öldürürüm yobaz.” üzere tehdit ve hakaret içerikli tabirler de kullandığı görüldü.

otobuste-kopek-arbedesi-savciyim-dedi-gercek-obur-cikti-2-OHkAhMOM.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medyada gündem olan görüntü kaydına ait savcılık harekete geçti.

Hakkında “tehdit” ve “halkı kin ve düşmanlığa tahrik yahut aşağılama” hatalarından re’sen soruşturma başlatılan kuşkulu gözaltına alındı.

KİMLİĞİ BELİRLİ OLDU

Şüphelinin kimliğinin Y.S. olarak belirlendiğini duyuran savcılık, Adalet Meslek Yüksekokulu’ndan terk olduğu, halihazırda Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik kısmında etkin öğrenci kaydının bulunduğunu duyurdu.

Ayrıca şüphelinin “İşyerinden Ve Kurumdan Hırsızlık (Suça Sürüklenen Çocuk), TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Husus Satın Almak, Kabul Etmek yahut Bulundurmak, Tehdit – Hakaret, Taammüden Yaralama” cürümlerinden kaydının bulunduğu tespit edildi.

NTV

The post Otobüste ***** arbedesi. “Savcıyım” dedi, gerçek öbür çıktı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri