reklam
reklam
reklam
reklam

Okulun tek öğrencisi karnesini aldı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
2025-2026 eğitim öğretim yılını muvaffakiyetle tamamlayan Şehit Mustafa Kozlu İlkokulu 3. sınıf öğrencisi İlayda Kozlu, karnesini okulun tek öğretmeni Muhammed Bağ’dan aldı.

Kozlu, karnesini aldığı sırada büyük sevinç yaşadı.

Okulun öğretmeni Muhammed Bağ, “bir öğretmen bir öğrenci” olarak yeni eğitim öğretim yılına başlamanın farklı bir tecrübe olduğunu söyledi.

İlayda’nın sevecenliği ve derslere olan ilgisinin okula her gün istekle gelmesine sebep olduğunu belirten Bağ, şunları kaydetti:

“İlayda’ya öğretmenlik süreci, benim için de bir öğrenme süreci oldu. İkinci dönemi dolu dolu geçirdik. Hem ben hem İlayda çok farklı tecrübeler kazandık. Toplumsal medya sayesinde tüm Türkiye İlayda’nın arkadaşı oldu. Derslerinde gösterdiği azim ve kararlılık ile muvaffakiyet zati kaçınılmazdı. Neredeyse hiç devamsızlık yapmadı. Derslerinde de başarılı bir öğrenciydi. Hatta bugün ‘okul devam etsin, tatil olmasın’ dedi. İkimiz için de ömür uzunluğu unutulmayacak bir sene oldu. Hayatı boyunca irtibatta kalacağımızı düşünüyorum. Yolu, bahtı daima açık olsun. Hayat ona daima hoşluk getirsin.”

Sosyal medya hesabından “Neden tek öğrenci var?” sorusuna cevap veren öğretmen Muhammed Bağ, köyde ilkokul çağında öteki öğrenci olmadığını belirtti. Gelecek sene ise alttan gelen öğrenciler olduğunu ve sayının artacağını söyledi.

NTV

The post Okulun tek öğrencisi karnesini aldı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri