reklam
reklam
reklam
reklam

Nutella Dolguli Cookie Pie (Sevgililer Günü İçin Ülkü, Ve Kalp Kalıbında)

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
nutella-dolguli-cookie-pie-sevgililer-gunu-icin-ulku-ve-kalp-kalibinda-0-O2qMbTWD.jpg

Nutella Dolguli Cookie Pie (Sevgililer Günü İçin Ülkü, Ve Kalp Kalıbında) Tanımı İçin Malzemeler

• 100 gr yumuşak tuzsuz tereyağı
  • 100 gr hindistan cevizi yağı
  • 125 gr esmer şeker
  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı vanilya özü
  • Aldığı kadar un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı vanilin
  • İstenilen ölçüde nutella

Nutella Dolguli Cookie Pie (Sevgililer Günü İçin Ülkü, Ve Kalp Kalıbında) Tanımı Nasıl Yapılır?

1. Fırını 175°c’ye, evvelce ısıttım. Tereyağı ile hindistan cevizi yağını mikrodalgada erittim.
  2. Yumurtalar ile şekeri ekledim. Karışıncaya kadar karıştırdım ve vanilya özünü ekledim ve tekrardan karıştırdım.
  3. Kuru materyalleri ekledim: kabartma tozunu, vanilini ve unu ekledim (yulaf unu).
  4. Hamuru ele yapışmayan toparlanana kadar un ekledim ve spatulayla karıştırdım. Hamur ne çok sert olacak ne de çok sıvı olacak.
  5. Hamur toparlanmaya başladığında elimle karıştırdım ve yoğurdum.
  6. Hamuru ikiye böldüm; 1 yarısını kalp halinde olan kalıba koydum. Kalıbın içine pişirme kağıdı koydum.
  7. O yarıyı koyduktan sonra nutella koydum. Başka yarıyı daha çok toparlanması ve ele yapışmayan bir hamur elde etmek için biraz daha un ekledim.
  8. İkinci yarıyı da ekledikten sonra evvelden ısıttığım 175°c fırına koydum, 30dk-34dk, üstü kızarıncaya kadar pişirdim.
  9. Keki çıkardıktan sonra soğuması için birkaç dakika verdim.

Nutella Dolguli Cookie Pie (Sevgililer Günü İçin Ülkü, Ve Kalp Kalıbında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

nutella-dolguli-cookie-pie-sevgililer-gunu-icin-ulku-ve-kalp-kalibinda-1-dkHcBdPK.jpg

nutella-dolguli-cookie-pie-sevgililer-gunu-icin-ulku-ve-kalp-kalibinda-2-ZQfkcJXJ.jpg

Nefisyemektarifleri

The post Nutella Dolguli Cookie Pie (Sevgililer Günü İçin Ülkü, Ve Kalp Kalıbında) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri