reklam
reklam
reklam
reklam

Murat Çalık’tan teşekkür: ‘Gönderdiğiniz her mektup bana güç veriyor’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
murat-caliktan-tesekkur-gonderdiginiz-her-mektup-bana-guc-veriyor-0-SpfFLPdf.jpg

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kendisine takviye emeliyle gönderilen mektup ve iletilere ait yazılı bir açıklama yaptı.

Çalık, vatandaşlardan gelen her bildirinin kendisine moral ve güç verdiğini belirtek, “Güzel ülkemin dört bir yanında kalbi doğruluktan yana atan değerli vatandaşlarımız, mektuplarınızı alıyor, her birini derin bir hisle okuyorum. Satırlarınızda sırf sözleri değil, yeterli dileklerinizi, dualarınızı ve içten temennilerinizi hissediyorum” dedi.

“HER MEKTUP GÜÇ VERİYOR”

Çalık, açıklamasına şöyle devam etti:

“Devam eden sıhhat denetimleri, hastane süreçleri ve yaklaşan duruşmaya yönelik hazırlıklarım nedeniyle her birine tek tek karşılık veremesem de bilinmesini isterim ki gönderdiğiniz her bildiri, her mektup bana güç veriyor. Gösterdiğiniz ilgi, paylaştığınız umut ve ilettiğiniz tüm hoş dilekler için yürekten teşekkür ediyorum.”

NE OLMUŞTU?

Murat Çalık, daha evvel yaptığı bir açıklamada mektup adresini şu sözlerle duyurmuştu:

“Her cümleniz, kalpten gelen her sözünüz burada hayata tutunmak için büyük bir sebep. Yeni adresime, İzmir’e mektuplarınızı bekliyorum:

Buca Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü

İzmir 2 No’lu F Tipi Cezaevi, Koğuş B-47

Karatekeli Caddesi No: 58

Buca / İzmir”

Cumhuriyet

The post Murat Çalık’tan teşekkür: ‘Gönderdiğiniz her mektup bana güç veriyor’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri