Herkese iyi günler. Ben 50cc ile motora başlayıp 125cc ile devam eden birisi olarak yeni bir motor arayışına girdim. Önce r25 alacaktım fakat markası ne olursa olsun 250cc bir motorsikletin 400 bin tl edeceğini şahsen düşünmüyorum. Bu nedenle 2.el 4 silindir bir makine arayışım başladı ve 3-4 marka/model arasında kaldım. Bu motorları aktif kullanan,geçmişte kullanmış veya bahsettiğim motorlar hakkında detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
1 - Honda CBR600RR (Kendisi diğerleri arasında çok daha gözüme ve kulağıma hitap ediyor)
2 - Yamaha YZF R6
3 - Suzuki Gsxr600
4 - Honda CBR650R
Şimdi sormak istediğim sorular sırasıyla
1 - Hangi motorsikleti alırsam daha az sorun çıkarır ? (Ufak problemler illa ki olacaktır sonuçta 10-15 yaşında motorlar benim bahsettiğim büyük problemler)
2 - Bu motorsikletler eski olduğu için servisine bakıma vs götürdüğümüzde ilgilenirler mi ?
3 - Bu motorlardan hangisi gündelik kullanıma daha uygundur ? (oturuş pozisyonu olarak)
4 - Siz alacak olsanız aralarından hangisini alırdınız ?
1 - Honda CBR600RR (Kendisi diğerleri arasında çok daha gözüme ve kulağıma hitap ediyor)
2 - Yamaha YZF R6
3 - Suzuki Gsxr600
4 - Honda CBR650R
Şimdi sormak istediğim sorular sırasıyla
1 - Hangi motorsikleti alırsam daha az sorun çıkarır ? (Ufak problemler illa ki olacaktır sonuçta 10-15 yaşında motorlar benim bahsettiğim büyük problemler)
2 - Bu motorsikletler eski olduğu için servisine bakıma vs götürdüğümüzde ilgilenirler mi ?
3 - Bu motorlardan hangisi gündelik kullanıma daha uygundur ? (oturuş pozisyonu olarak)
4 - Siz alacak olsanız aralarından hangisini alırdınız ?