reklam
reklam
reklam
reklam

Mehmet Sevigen’den reaksiyonlara karşılık: Bu işlere fazla girmesin adaylık hayali var

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları ile belediye liderlerinin istifalarıyla sarsılan CHP’de gelinen nokta partiye uzun yıllar emek veren Mehmet Sevigen’in reaksiyonlarına neden olmuştu.

Sevigen, “Birisi “Genel Başkan’a para verdim” diyor ve Genel Lider bunu ben almadım demiyor. Çıkıyor diğerlerini suçluyor. Üç-dört tanesi varlıklı olsun diye mi kurduk bu partiyi biz? İki tane belediye başkanı para pul bulsun diye mi? Sizin özel ömrünüze kimse karışmaz. Fakat bir misyon yürütüyorsanız ve bilhassa CHP üzere bir partinin yönetimindeyseniz oturduğunuz, kalktığınız, tüm hareketlere dikkat edeceksiniz” ifadeleriyle canlı yayında isyan etmişti.

“TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN ARADILAR”

Sevigen, CHP’nin eski yöneticileri Adnan Keskin ve Eşref Erdem’e yönelik yaptığı “Partinize sahip çıkın” davetinin akabinde başlayan polemiklere TGRT Haber’de yayınlanan “Taksim Meydanı” programında karşılık verdi.

Konuşmasının akabinde çok sayıda takviye telefonu aldığını söyleyen Sevigen, “Türkiye’nin her yerinden, Diyarbakır’dan İzmir’e kadar dışlanmış hisseden partililerden yüzde 90 oranında dayanak telefonu aldım. Ben yalnızca partimi kurtarmak için bir yakarış yaptım!” dedi.

Adnan Keskin ve Eşref Erdem’in kendisiyle ilgili “Adımızı karıştırma” yönünde açıklama yaptığı argümanlarına da değinen Sevigen “Parti büyüğüm benim için çok değerlidir. İkisi de kıymetlidir. Yani o iki ismini saydığınız bir tanesi adımı kullanma diye bana da söyledi. Fakat Adnan abi de o denli bir şey yok. ‘Onlarla görüştüm’ diyen arkadaşın palavra söylediğini perşembe günü uzun uzun konuşacağız. ” dedi.

UMUT AKDOĞAN’A SERT GÖNDERME

Sevigen, kendisini eleştiren CHP Küme Başkanvekili Umut Akdoğan’a yönelik de sert ikazlarda bulundu:

“Umut kardeşime tavsiye ediyorum; bu işlere fazla girmesin. Amerikan Büyükelçiliği’ne fazla gitmesin. Ankara’da belediye başkanı olma hayali var, ismini kirletmesin.”

İSMAİL SAYMAZ VE HALK TV ELEŞTİRİSİ

Gazeteci İsmail Saymaz’ın tenkitlerine de değinen Sevigen şunları söyledi:

“İsmail Saymaz eleştiriyor beni. Ben dedim ki İsmail’i severim. İsmail, ya Halk TV’den bu kadar gariban, bu kadar yoksul atıldı. Emekçi arkadaşlarının atıldı. Halk TV’den dışlandılar. Ekmek parası bulamıyorlar. Öbür yerde iş bulamıyorlar. Baskı yapıyorlar yöneticilerin. Niçin sen bu arkadaşlarına sahip çıkmıyorsun? Tek bir söz söylemiyorsun sabahları Halk TV’de. Bu arkadaşların isimlerini niçin geçirmiyorsun? Niçin palavra söylüyorsun? Tanju Özcan’ın bende tweeti var. Beni davet ettiğine dair tweeti var. Niçin palavra söylüyorsun?”

“PARTİMİ KURTARMAK İSTİYORUM”

Hakkında çıkan tezlere da açıklık getiren Sevigen, “Ben Umut olmak ya da Özgür Bey’i bitirmek istemiyorum. Ben partimi yolsuzluklardan, uğursuzluklardan ve hırsızlıklardan kurtarmak istiyorum” dedi.

Kaynak : Haber7

The post Mehmet Sevigen’den reaksiyonlara karşılık: Bu işlere fazla girmesin adaylık hayali var first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri