reklam
reklam
reklam
reklam

Liverpool ve Chelsea deplasmanda, B.Dortmund ise sahasında Kazanır! İşte Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Everton – Chelsea: Maç Sonucu 2

Misli bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet’’ seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Everton – Chelsea mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %18’i karşılaşmanın Chelsea’nin galibiyetiyle biteceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Everton, geçen hafta Arsenal deplasmanında mağlup olmuştu ama iyi oynadılar o maçta. Chelsea ise zor bir dönem geçiriyor. Savunmada büyük zaafları var. İki takımın da gol atacağı bir maç olur.

Brighton-Liverpool : Maç Sonucu 2

Misli bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet’’ seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Brighton-Liverpool karşılaşmasını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %31’i bu karşılaşmada Liverpool kazanır seçeneğini tercih ediyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Tercihi: Maç Sonucu 2

Liverpool uzun süredir olmadığı kadar iştahlı ve motive bir futbol sergiledi Galatasaray önünde ve turu geçmeyi başardı. Yıllar önceki unutulmaz Beşiktaş maçından sonra Şampiyonlar Ligi’nde en çok şut çektikleri maç oldu. Bu moral ve motivasyonun lige de yansıyacağını düşünüyorum. Brighton son haftalarda toparlandı. İç sahada zaman zaman iyi sonuçlar alıyorlar, ancak bu maçta rakiplerine karşı güçlerinin yetersiz kalacağını düşünüyorum. Ev sahibinin ligdeki son 7 maçının altı tanesinde 3 gol çıkmadı. Bu maçın da az skorla geçme ihtimali olabilir. Liverpool skordan bağımsız haftayı 3 puanla kapatır diye tahmin ediyorum.

B. Dortmund – Hamburg: Maç Sonucu 1

Misli bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet’’ seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından B. Dortmund – Hamburg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %24’ü tercihini B. Dortmund kazanır seçeneğinden yana kullanıyor.

Hürriyet

The post Liverpool ve Chelsea deplasmanda, B.Dortmund ise sahasında Kazanır! İşte Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri