reklam
reklam
reklam
reklam

Konut interneti bağlatmadan evvel izleyin! Fiber internette en mantıklı tercih!

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
konut-interneti-baglatmadan-evvel-izleyin-fiber-internette-en-mantikli-tercih-0-VktAZgDB.jpg

İstanbul’da yeni bir konuta taşınma sürecinin en değerli adımlarından biri olan internet ilişkisi konusunda yaşadığım tecrübeleri bu görüntüde sizlerle paylaşıyorum. Günlük işlerimizin yanı sıra cümbüş ve eğitim üzere pek çok alanda hayatımızın merkezinde yer alan internetin, kesintisiz ve yüksek süratte olması artık bir lüks değil muhtaçlık haline geldi. Ben de taşınma süreçlerim şimdi tamamlanmadan internet altyapı çalışmalarına başladım ve yaklaşık bir hafta süren ayrıntılı bir araştırmanın akabinde tercihimi TurkNet’ten yana kullandım.

TurkNet’i tercih etmemdeki en büyük etken, sundukları 1000 Mbps’ye varan yüksek sürat kapasitesi oldu. Taşındığım meskenin fiber altyapısını TurkNet’in web sitesi üzerinden sorgulayarak hangi suratları alabileceğimi evvelce net bir halde gördüm. Geçmişte farklı firmalarla yaşadığım sürat dalgalanmaları ve kağıt üzerinde vaat edilen suratların pratikte karşılık bulmaması üzere problemleri TurkNet ile aşmayı hedefledim. Bilhassa işim gereği daima yüksek sürate muhtaçlık duyan biri olarak sabit sürat garantisi benim için belirleyici bir kriter oldu.

Detaylar için tıklayın #İşbirliği

Hızın yanı sıra düşük ping kıymetleri de oyuncular için kritik bir değere sahip. Akşamları bilgisayar başında vakit geçirmeyi seven biri olarak oyunlardaki gecikme müddetlerinin minimumda olması kullanım kalitesini direkt etkiliyor. TurkNet hem indirme hem de yükleme suratlarında sunduğu performansla beklentilerimi karşılarken, şeffaf ve sabit fiyat siyasetiyle da itimat veriyor. Öteki firmaların bilakis sürpriz faturalarla karşılaşmıyor olmak ve taahhüt zorunluluğunun bulunmaması kullanıcıya büyük bir özgürlük tanıyor.

Kurulum süreci ise epeyce süratli ve kullanıcı dostu bir formda ilerliyor. Web sitesi üzerinden yapılan müracaatın akabinde e-devlet onaylı dijital evraklarla süreçler kısa müddette tamamlanıyor. Beni en çok şad eden özelliklerden biri de grupların rastgele bir vakitte değil, sizin belirlediğiniz uygun gün ve saat diliminde meskene gelerek suramı gerçekleştirmesi oldu. Bu sayede iş programımı aksatmadan internet erişimine kavuşabildim.

Son olarak TurkNet’in sunduğu avantajlı kampanyalara da değinmek gerekiyor. Öğrencilere özel indirimler, yıllık peşin ödemelerde sağlanan fiyat avantajları ve arkadaşını getir kampanyası üzere seçeneklerle internet maliyetini düşürmek mümkün. Farklı bir operatörden geçiş yapmak isteyenler için cayma bedeli karşılaması üzere takviyeler de sunuluyor. Konutuna yeni internet bağlatmak isteyenler yahut mevcut hizmetinden mutlu olmayanlar için TurkNet’in sunduğu bu çağdaş ve şeffaf hizmet anlayışını kesinlikle değerlendirmenizi öneririm.

TurkNet hakkında daha fazla bilgi almak ve altyapınızı sorgulamak isterseniz görüntünün altındaki ilişkilere göz atabilirsiniz. Merak ettiğiniz tüm soruları yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Shiftdelete

The post Konut interneti bağlatmadan evvel izleyin! Fiber internette en mantıklı tercih! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri