reklam
reklam
reklam
reklam

Kedi Lisanından Yaş Pasta

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
kedi-lisanindan-yas-pasta-0-UO1eRzIs.jpg

Kedi Lisanından Yaş Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Taban için;

• 1.5 paket kedi dili

İç kaplama;

• 3-4 su bardağı süt
  • 1 paket pastacı kreması
  • Muz
  • Çilek

Üst katman;

• 1 paket krem şanti

Kedi Lisanından Yaş Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

1. Ben öncelikle krem şanti ve pastacı kremasını yapmakla başladım.
  2. Pastacı kremasının üzerinde 1. 5 su bardağı süt ile yapılmakta yazıyor fakat ben 1 su bardağı ile yaptım kıvamı daha koyu olması için sizde o denli yapabilirsiniz.
  3. Kedi lisanlarını bir kaseye koyduğum süt ile ıslattım ve tepsiye tek kat halde dizdim siz istediğiniz formu verebilirsiniz. (biz yumuşak sevmediğimiz için kedi lisanlarını çok fazla sütte bekletmeden 2 çeşit döndürüp kullandım ve pastanın bitiminde 2 saat kadar buzdolabında beklettim kedi lisanları biraz daha sertleşti daha hoş oldu sizde yumuşak sevmiyorsanız bu halde yapabilirsiniz. ).
  4. İlk katını dizdiğimiz kedi lisanlarının üzerine hazır pastacı kremasını sürüyoruz üzerine istediğimiz meyve ve gereçleri diziyoruz ben muz ve çilek kullanmak istedim.
  5. Sonrasında yeniden kedi lisanlarını ıslatıp tıpkı biçimde tekrarlama yapalım istediğimiz yüksekliğe kadar ben 2 paket kedi lisanı aldım 1 paketin hepsini öbür paketin ise yarısını kulladım kâfi oldu ve 12 şahsa rahatlıkla yetti.
  6. En üst katını ise krem şanti ile süsledim daha hoş durdu.
  7. Pastacı kreması her kata yetmeyebilir onun yerine yaptığımız krem şantiden de uygulayabilirsiniz çok büyük tat farklı olmuyor neredeyse hissedilmiyor bile. Şimdiden afiyet olsun. 🤗🌸.

Kedi Lisanından Yaş Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

kedi-lisanindan-yas-pasta-1-VlDe9fgD.jpg

kedi-lisanindan-yas-pasta-2-T81gwsrB.jpg

kedi-lisanindan-yas-pasta-3-bpw2WdlL.jpg

Nefisyemektarifleri

The post Kedi Lisanından Yaş Pasta first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri