reklam
reklam
reklam
reklam

Karaciğer nakli ile hayata tutundu. Ufuk Özkan taburcu oldu

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
karaciger-nakli-ile-hayata-tutundu-ufuk-ozkan-taburcu-oldu-0-IkvQwMwa.jpg

karaciger-nakli-ile-hayata-tutundu-ufuk-ozkan-taburcu-oldu-1-DCbVN9pR.jpg

“Geniş Aile” dizisinde canlandırdığı “Cevahir” karakteriyle tanınan Ufuk Özkan, bir müddettir karaciğer yetmezliğiyle savaşıyordu.

Sağlık durumu kötüleşince hakkında naki kararı alınan ünlü oyuncu için uygun donör bulundu. Ufuk Özkan’a eski çalışma arkadaşı olan görüntü yönetmeni Salih Kıvırcık donör oldu.

karaciger-nakli-ile-hayata-tutundu-ufuk-ozkan-taburcu-oldu-2-3zvUDevT.jpg

AMELİYATTAN 16 GÜN SONRA TABURCU OLDU

11 saat süren güçlü ameliyat sonrası hastane tedavisi sona eren Ufuk Özkan, operasyondan 16 gün sonra taburcu oldu.

Karaciğer nakliyle hayata tutunan oyuncu Özkan, güçlü süreçte kendisine dayanak olan herkese teşekkür etti ve organ bağışı davetinde bulundu.

karaciger-nakli-ile-hayata-tutundu-ufuk-ozkan-taburcu-oldu-3-9JIIVluF.jpg

“MESLEĞİME GERİ DÖNMEK İÇİN GÜN SAYIYORUM”

Ufuk Özkan, “Çok özlediğim mesleğime geri dönmek için gün sayıyorum” dedi. Herkesi organ bağışına yönlendirmeyi misyon edindiğini de söyleyen Özkan, “Allah razı olsun herkesten” dedi.

karaciger-nakli-ile-hayata-tutundu-ufuk-ozkan-taburcu-oldu-4-Lkcb61Yt.jpg

BİR AY DA KONUTTA DİNLENECEK

Ufuk Özkan’ın tabibi da açıklamasında “Toplamda bir aylık üzere bir dinlenmeye gereksinimimiz var. Ondan sonra olağan hayatına devam edebilir diye düşünüyorum” formunda konuştu.

karaciger-nakli-ile-hayata-tutundu-ufuk-ozkan-taburcu-oldu-5-jMLLBuEN.jpg

“KORKULACAK BİR ŞEY YOK”

Ufuk Özkan’a karaciğer bağışında bulunan Salih Kıvırcık’ın da tedavisi tamamlandı. Taburcu olan Kıvırcık, “Yaklaşık 2 gün içinde yürümeye başladım. Katiyen korkulacak bir şey yok. Kısa müddette toparladık ve sıhhatimize kavuştuk” sözlerini kullandı.

karaciger-nakli-ile-hayata-tutundu-ufuk-ozkan-taburcu-oldu-6-ZfcM6pBd.jpg

BİRÇOK PROJEDE ROL ALDI

11 Nisan 1975’te Almanya’da doğan ve orada büyüyen Ufuk Özkan, 12 yaşında ailesi ile birlikte Türkiye’ye kesin dönüş yaptı. Eğitimini Samsun’da tamamlayan Özkan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Kısmı’ndan 2001’de mezun oldu.

“Oflu Hoca”, “Emret Komutanım”, “Cenazemize Hoşgeldiniz”, “Aile Terbiyesi” ve “Adalet” üzere birçok projede rol alan Özkan, 2009-2011 yılları ortasında yayınlanan “Geniş Aile” dizisindeki “Cevahir” karakteriyle şöhreti yakaladı.

2005 yılında Nazan Güneş ile dünyaevine giren Özkan,’ın Eren isminde bir oğlu oldu. Ünlü çift, 2022 yılında evliliklerini bitirdi.

NTV

The post Karaciğer nakli ile hayata tutundu. Ufuk Özkan taburcu oldu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri