reklam
reklam
reklam
reklam

Kara yollarında durum

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Kara yollarının üretim, bakım ve tamirat çalışmaları sürdürülen kısımlarında yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine nazaran İzmir Çevre Otoyolu’nun 1-2. kilometrelerindeki çalışmalar nedeniyle Kemalpaşa Köprüsü Menemen istikametinde sağ şerit ve emniyet şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım başka şeritlerden sağlanıyor.

Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu üretim çalışmaları münasebetiyle Kırıkkale-Kırşehir yolunun 10-11. kilometrelerinde ulaşım servis yollarından sürdürülüyor.

Sakarya-Düzce yolunun 34-35. kilometrelerinde (Hendek doğu çıkışı) menfez imal çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kesitinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Bozüyük-Bilecik-Mekece yolunun 50-52. kilometrelerinde üretim çalışmaları sebebiyle Bozüyük-Mekece istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım başka istikametten iki yönlü devam ediyor.

Kayseri-Kırşehir yolunun 6-11. kilometrelerinde imal çalışması münasebetiyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü sağlanıyor.

Antalya-Isparta yolunun 34-36. kilometreleri ile Kangal-Alacahan-Hekimhan yolunun 0-7. kilometrelerinde imal çalışmaları sürdürülüyor.

Toprakkale-İskenderun yolunun 34-38. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım denetimli devam ediyor.

Yeniköprü-Yüksekova yolunun 51-55. kilometrelerinde üretim çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Trabzon-Gümüşhane il sınırı-Torul-Gümüşhane yolunun 15-48. kilometrelerindeki kimi tünellerde yapılan çalışmalar hasebiyle saat 17.00’ye kadar ulaşıma tek şeritten müsaade verilecek.

Kaynak: AA / Mert Davut

Kaynak : Haberler.com

The post Kara yollarında durum first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri