reklam
reklam
reklam
reklam

Kara yollarında durum

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Kara yollarının üretim, bakım ve tamir çalışmaları sürdürülen kısımlarında yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine nazaran, TAG Otoyolu’nun Mersin Hür Bölge-Tarsus OSB kavşakları 0-4. kilometrelerindeki üstyapı tamirat çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten denetimli sağlanıyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 51-54. kilometreleri yol üretim çalışmaları sebebiyle Ankara- Kahramankazan istikametinde trafiğe kapatılarak ulaşım başka istikametten çift istikametli sürdürülüyor.

Kurtköy-Şile yolunun 34-35. kilometrelerindeki kavşak çalışmaları nedeniyle şoförlerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi ehemmiyet taşıyor.

Muğla- Denizli yolunun 0-1. (Kötekli Kavşağı) ve 11-24. kilometrelerindeki yol imal çalışmaları hasebiyle ulaşıma bölünmüş yolun bir kısmından iki taraflı müsaade veriliyor.

Nevşehir-Kayseri yolunun 57-59. kilometrelerinde yol üretim çalışması nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından iki taraflı devam ediyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 43-49. kilometrelerindeki (Çaydeğirmeni belde geçişi) üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle Zonguldak istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım öteki istikametten iki taraflı sürdürülüyor.

Kütahya-Eskişehir yolunun 17-21. kilometrelerinde bakım-onarım çalışmaları münasebetiyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından iki taraflı sağlanıyor.

Adıyaman-Araban yolunun 10-14. kilometrelerindeki yol imal çalışmaları nedeniyle ulaşım denetimli sürdürülüyor.

Van-Hakkari yolunun 12-13. kilometrelerindeki yol imal çalışmaları sebebiyle şoförlerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi kıymet taşıyor.

Trabzon-Rize yolunun 23. kilometresinde (Araklı-Yalıboyu mevki) yaya üst geçidi montaj çalışması hasebiyle ulaşıma her iki istikamette tek şeritten denetimli müsaade veriliyor.

Kaynak: AA / Cüneyt Kemal Özkök – İktisat

Kaynak : Haberler.com

The post Kara yollarında durum first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri