reklam
reklam
reklam
reklam

Kara yollarında durum

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
Kara yollarının imal, bakım ve tamir çalışmaları sürdürülen bölümlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine nazaran Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu’nun Çanakkale istikameti 15-18. kilometrelerindeki Menemen-Manisa Devlet Yolu Köprüsü’nde genleşme derzi tamir çalışması yapılıyor. Bu nedenle 08.00-03.00 saatlerinde yolun kimi şeritleri trafiğe kapatılarak Menemen ilişki yolundan Çanakkale istikametine gidiş kolu ile Menemen Devlet Hastanesi önünden otoyola iştirak yoluna ulaşım, bir sonraki kavşaktan sağlanıyor.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu’nun 2-3. kilometrelerindeki imal çalışmaları sebebiyle ulaşım denetimli sürdürülüyor.

TEM Otoyolu’nun 0-1. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları münasebetiyle Saray Kavşağı’ndan otoyola girişler trafiğe kapatıldı. Çalışmalar 7 gün 24 saat temeline nazaran devam ediyor.

İzmir-Turgutlu yolunun 20-22. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kesitinden iki istikametli gerçekleştiriliyor.

Antalya-Serik-Manavgat yolunun 12-13. kilometrelerinde üst geçit köprüsündeki derz tamir çalışmaları sebebiyle Serik-Antalya istikametinde bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşıma öbür şeritlerden müsaade veriliyor.

Kırıkkale-Yozgat yolunun 68-71. kilometrelerindeki üretim çalışması münasebetiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki istikametli sağlanıyor.

Çorum-İskilip yolunun 30-33. kilometrelerinde üretim çalışmaları nedeniyle ulaşım denetimli sürdürülüyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 21-25. kilometrelerindeki üretim çalışmaları sebebiyle ulaşım, Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikametinden iki istikametli gerçekleştiriliyor.

Batman-Beşiri-Kurtalan-Siirt yolunun 21-24. kilometrelerindeki üretim çalışmaları münasebetiyle Beşiri-Kurtalan istikametinde bölünmüş yolun sağ tarafı trafiğe kapatılarak ulaşım, sol yoldan gidiş-geliş halinde devam ediyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 43-49. kilometrelerinde (Çaydeğirmeni belde geçişi) üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Zonguldak istikameti trafiğe kapatılarak şoförler, öteki istikamete yönlendiriliyor.

Kaynak: AA / Hülya Ömür Uylaş – İktisat

Kaynak : Haberler.com

The post Kara yollarında durum first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri