reklam
reklam
reklam
reklam

İş Bankası Takviyeli Workintech Yapay Zekâ ile Türkiye’nin Teknoloji Eğitiminde İhtilal Yaratıyor

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
is-bankasi-takviyeli-workintech-yapay-zek-ile-turkiyenin-teknoloji-egitiminde-ihtilal-yaratiyor-0-D7wZjfy1.jpg

Türkiye İş Bankası’nın yatırımcıları ortasında yer alan Workintech, yapay zekâ dayanaklı şahsileştirilmiş eğitim modeliyle Türkiye’de teknoloji eğitimine yeni bir standart getiriyor.

Yıldız Teknik Teknopark’ta geliştirilen yapay zekâ altyapısı, her öğrenciyi kendi düzeyine nazaran yönlendiriyor ve gerçek vakitli geri bildirim sağlayarak öğrenmeyi hızlandırıyor.

Kuruluşundan bu yana 70.000’den fazla müracaat alan Workintech, kısa müddette Türkiye’nin en çok tercih edilen teknoloji eğitim platformlarından biri hâline geldi. İşe girince ödeme imkanından yararlanan ve meslek merkezi takviyesi alan mezunlarının yüzde 84’ü teknoloji dalında yeni bir işe yerleşti. Bu sonuç, Workintech’in iş odaklı eğitim modelinin somut ve ölçülebilir tesirini ortaya koyuyor.

Workintech’in öyküsü, San Francisco ve İstanbul’da teknoloji alanındaki yetenek açığını gözlemleyen iki Boğaziçi Üniversitesi mezunu tarafından başlatıldı. Türkiye’deki gençlere global rekabete uygun, çağdaş bir teknoloji eğitimi sunmak hedefiyle yola çıkan grup,
bugün ülkenin en yenilikçi platformlarından birini inşa etmiş durumda. Tesadüf değil,
Workintech’e en çok öğrenci gönderen üniversiteler ortasında Boğaziçi tekrar birinci sırada yer alıyor.

Türkiye’nin En Beğenilen Teknoloji Mesleklerine Odaklanan Eğitim Portföyü Workintech, yazılım, bilgi bilimi, dijital pazarlama ve toplumsal medya üzere Türkiye’de en çok talep gören ve süratle büyüyen teknoloji mesleklerine yönelik kapsamlı bir eğitim portföyü sunuyor.

1. Yazılım AI Bootcampleri (Fullstack Web ve App Geliştirme)

Canlı dersler, eğitmen dayanağı, birebir mentorluk ve yapay zekâ odaklı öğrenme özellikleri.

Tüm gün 6 ay yahut akşam part time 10 ay seçenekleri bulunuyor.

Fulltime AI Pro programlarında öğrenciler meslek eğitimleri ve meslek merkezi
takviyesi alıyor, haftalık iş başvurusu takibiyle dala hazırlanıyor. Öğrenci indirimleri de mevcut.

2. Veri AI Bootcampleri
Gerçek data setleri, yapay zekâ uygulamaları ve portföy projeleriyle desteklenen iki farklı yol:
• Veri Analyst & AI: Tüm gün 3 ay, part time 6 ay
• Veri Scientist & AI: Tüm gün 6 ay, part time 10 ay
Her iki program da meslek merkezi dayanağı içeriyor.

3. Dijital Meslek Bootcampleri
• Toplumsal Medya & Influencer: Part time 6 hafta
• Dijital Pazarlama & AI: Part time 12 hafta
Kısa devirde dijital mesleğe geçiş yapmak isteyenler için tasarlandı.
4. Yapay zekâ takviyeli öğrenme uygulaması: Workintech AI (Fullstack One)
Workintech’in kendi geliştirdiği web uygulaması, görüntü, test ve projelerden oluşan kapsamlı bir müfredat ve sınırsız yapay zekâ öğretmen desteği sunuyor.
Öğrenciler sadece görüntü izlemekle kalmıyor, gerçek kod editöründe üreterek öğreniyor.

İçerikler öğrencinin suratına nazaran kişiselleştiriliyor. Mezunlar, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde kabul gören Workintech sertifikasını alma fırsatına sahip.

İş Odaklı Eğitim Modeli ve Mezun Başarıları

Workintech, eğitim ile istihdam ortasında güçlü bir köprü kuruyor:
• Tüm gün Pro programlarında “İşe Girince Öde” modeli ile fırsat eşitliği sağlanıyor.
• Meslek danışmanları öğrencilerle haftalık takip yapıyor ve birebir takviye veriyor.
• Dünya çapında uzman eğitmen ve mentorlar canlı takviye sağlıyor.
• Mezun muvaffakiyet kıssaları nizamlı olarak toplumsal medyada ve web sitesinde paylaşılıyor.

Workintech CEO’su Tuğrul Türkkan:
“Yapay zekâyı eğitimin merkezine yerleştirerek hem gençlerin potansiyelini açığa çıkarıyoruz hem de Türkiye’nin geleceğini şekillendiren dijital iş gücünü yetiştiriyoruz.Bizim için her mezun, bu dönüşümün bir kesimi.”

Fiyatlar ve Erişilebilirlik

Eğitimler ayda 2500 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Tüm gün eğitimlerde İşe Girince Öde modeli sayesinde öğrenciler fiyat pürüzü olmadan meslek seyahatine başlayabiliyor.

Workintech, Türkiye İş Bankası Yapay Zeka Fabrikası tarafından yatırım alan bir eğitim teşebbüsü olarak bölümde güçlü bir itimat ve kurumsal kabul oluşturmuş durumda.

Workintech hakkında daha fazla bilgi için: https://www.workintech.com.tr
Basın Bağlantı: press@workintech.com.tr

Shiftdelete

The post İş Bankası Takviyeli Workintech Yapay Zekâ ile Türkiye’nin Teknoloji Eğitiminde İhtilal Yaratıyor first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri