reklam
reklam
reklam
reklam

Icardi’nin transfer savına cevap gecikmedi, menajeri noktayı koydu

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
icardinin-transfer-savina-cevap-gecikmedi-menajeri-noktayi-koydu-0-LwuRGZ8r.jpg

Yoluna hem Avrupa’da hem Süper Lig’de devam eden Galatasaray’ın kontratının bitmesine aylar kalan Mauro Icardi’yle ilgili yeni bir transfer argümanı geldi.

Arjantinli yıldızın mesleğine ülkesinin gruplarından River Plate’te devam etme kararı aldığı yazıldı.

ESPN’nin haberine nazaran; River Plate, yıldız golcüyü istiyor.

MENAJERİ KONUŞTU

Gelişmeler sonrası yıldız golcünün menajeri Elio Pino’dan açıklama geldi. Pino, savları reddetti.

Hagi’yi geride bırakarak en golcü futbolcu olan Icardi’nin menajeri, “Bu istikamette bana ulaşan rastgele bir telefon olmadı.” sözlerini kullandı.

Arjantinli yıldızın Galatasaray ile olan mukavelesi 2026’nın haziran ayında sona erecek.

KONTRAT SAVINA CEVAP VERMİŞTİ: “BENİ ARAMADILAR”

Icardi daha evvel Galatasaray’ın kendisiyle kontrat yenilemeyeceğini bildirdiğine dair savları yalanlamıştı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Icardi, “Kulüpten aranıp kontratımın yenilenmeyeceğinin söylediği sav edildi. Değil beni, menajerimi bile arayan olmadı.Kimse merak etmesin, kontratım bittiğinde buradan başım dik bir halde ayrılacağım. Daha erken ayrılırsam da bu yalnızca benim kararımla olacak, oburunun değil.” demişti.

NTV

The post Icardi’nin transfer savına cevap gecikmedi, menajeri noktayı koydu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri