- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Hurmalı Bisküvili Atıştırmalık Tanımı İçin Malzemeler
Harcı için;
Arasına;
Bulamak için;
Hurmalı Bisküvili Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır?
Afiyet olsun, ben sunum için hepsini kestim, bütün biçimde koruma etmek daha kolay, servis yaptıkça ve yiyebileceğiniz kadar kesip tekrar kaldırabilirsiniz. Çok uzun müddet dayanır bozulmaz. Ayrıyeten dışına kavrulmuş susam daha çok yakışır bisküvi ile ahenk açısından ve lezzet olarakta, benim aklıma sonrasında geldi.
Hurmalı Bisküvili Atıştırmalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Hurmalı Bisküvili Atıştırmalık first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
Harcı için;
- 1 kilo yaş hurma
- 1 buçuk paket petibör bisküvi (ince çekilmiş)
- 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi
- 2 yemek kaşığı kakao (silme)
Arasına;
- Yarım paket pötibör bisküvi
Bulamak için;
- Susam
- Bisküvi kırıntısı
- Çekilmiş ceviz
- Fındık yahut hindistan cevizi
Hurmalı Bisküvili Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle hurmaları robottan geçirelim (macun kıvamında) ceviz, kakao ve bisküvileri ekleyerek büsbütün karışana dek yoğuralım.
- Ele yapışmayacak kıvamda olmalı cıvık olursa biraz daha bisküvi kırıntısı ekleyin.
- Tezgaha streç sineması serip harcı aktaralım üzerine tekrar streç sineması geçirip merdane ile çok incede çok kalında olmayacak biçimde açalım (bisküvinin inceliğinde olabilir) kenarlarını bıçakla keserek düzeltelim alt kenar kısmına bisküvileri aralıksız dizelim ve katlayalım .
- Tekrar bir sıra daha bisküvi dizerek tekrar katlayalım ve son sefer bi sıra daha bisküvi dizip katlayalım(toplamda 3 kat olcak) ve bitiş kısmından bıçakla kesip açık yerini elimizle düzelterek kapatalım bisküvi görünmesin.
- Diğer artan harcıda birebir biçimde yapıp heryerini susama bulayalım.
- Streç sinemaya sarıp buzdolabına kaldıralım 1 saat bekletelim mühlet sonunda istediğimiz incelikte keserek servis tabağına alalım.
Afiyet olsun, ben sunum için hepsini kestim, bütün biçimde koruma etmek daha kolay, servis yaptıkça ve yiyebileceğiniz kadar kesip tekrar kaldırabilirsiniz. Çok uzun müddet dayanır bozulmaz. Ayrıyeten dışına kavrulmuş susam daha çok yakışır bisküvi ile ahenk açısından ve lezzet olarakta, benim aklıma sonrasında geldi.
Hurmalı Bisküvili Atıştırmalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Hurmalı Bisküvili Atıştırmalık first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...