reklam
reklam
reklam
reklam

Huawei Pura 90 Görselleri Tanıtım Öncesi Sızdı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Huawei’nin merakla beklenen yeni akıllı telefon serisi Huawei Pura 90, Çin’deki resmi tanıtım etkinliğinden yalnızca birkaç saat evvel internete sızan canlı fotoğraflarıyla gün yüzüne çıktı. Teknoloji dünyasında büyük yankı uyandıran bu sızıntı, aygıtların tasarım ayrıntılarını ve renk seçeneklerini net bir biçimde ortaya koyuyor.

Huawei’nin Pura 90 serisi ile hem standart modelde hem de üst segment aygıtlarda radikal tasarım değişikliklerine gittiği görülüyor. Bilhassa kamera modüllerindeki sıra dışı yerleşim, markanın görsel kimliğini yenileme uğraşını ispatlar nitelikte.

• Huawei Pura 90 serisinin standart modeli, aksi üçgen formundaki kamera dizaynıyla dikkat çekiyor.
  • Pura 90 Pro modeli, Huawei P20 serisini anımsatan canlı gradyan renk seçenekleriyle piyasaya sürülüyor.
  • Pura 90 Pro Max modelinde 200 MP çözünürlüğünde gelişmiş bir periskopik telefoto lens kullanılıyor.
  • Seri, görüntü çekimlerinde 20 kata kadar zoom kapasitesi sunan özel bir optik sistemle destekleniyor.

Standart Pura 90 Farklı Dizaynıyla Öne Çıkıyor

Sızdırılan görseller ortasında en çok dikkat çeken ayrıntı, standart Pura 90 modelinin art kamera modülü oldu.

Klasik dizaynlardan farklı olarak karşıt üçgen formunda yapılandırılan bu modül, aygıtın görsel olarak başka modellerden ayrılmasını sağlıyor. Beyaz ve mavi renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulacak olan model, estetik görünümüyle dikkat çekiyor.
huawei-pura-90-gorselleri-tanitim-oncesi-sizdi-0-WXl73gMI.jpg

Huawei Pura 90 serisi, akıllı telefon dizaynında yeni bir devir başlatıyor.

Üst Segment Modellerde Kamera Gücü Artıyor

Pura 90 Pro ve Pro Max modelleri, dizaynın yanı sıra teknik yetenekleriyle de öne çıkıyor. Bilhassa Pura 90 Pro için tercih edilen canlı renkler, kullanıcıların estetik beklentilerine hitap ediyor.
huawei-pura-90-gorselleri-tanitim-oncesi-sizdi-1-5PdZqXsG.jpg

Öte yandan, serinin en güçlü temsilcisi olan Pro Max modeli, 200 megapiksellik devasa periskopik kamerasıyla fotoğrafçılık standartlarını üst taşıyor. Aygıtın sunduğu 20x görüntü yakınlaştırma özelliği, taşınabilir içerik üreticileri için profesyonel tahliller vaat ediyor.

200 MP çözünürlüğündeki periskopik kamera, taşınabilir fotoğrafçılıkta çıtayı yükseltiyor.

Şirketin daha evvel paylaştığı resmi teaser görüntülerinde da vurgulanan bu yüksek zoom yeteneği, Huawei’nin kamera teknolojisindeki savını bir defa daha perçinliyor.

Pura 90 serisinin sunduğu donanım güncellemeleri, piyasadaki rekabetin dozunu artıracak üzere görünüyor. Yeni seri, hem profesyonel fotoğraf tutkunları hem de günlük kullanıcılar için farklı tecrübeler sunmayı hedefliyor.

Huawei’nin yeni Pura 90 serisinin dizaynını ve kamera özelliklerini nasıl buldunuz? Bu aygıtların piyasadaki rakiplerine karşı bahtını yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Shiftdelete

The post Huawei Pura 90 Görselleri Tanıtım Öncesi Sızdı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri