- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Honor MagicOS 10 Güncellemesi 20 Milyon Aygıta Ulaştı
Çinli teknoloji devi Honor yazılım tarafındaki ataklarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ekim ayında tanıtılan ve Android 16 tabanlı olan yeni arayüz sürümü MagicOS 10 kısa müddet içinde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başardı. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamaya nazaran güncelleme dünya genelinde 20 milyondan fazla aygıta yüklenmiş durumda.
Honor Yazılım Güncellemelerinde Sürat Kesmiyor
Markanın resmi topluluk platformu olan Honor Club üzerinden paylaşılan bilgilere nazaran bu muvaffakiyete dört aydan kısa bir müddette ulaşıldı. Toplamda 150 farklı modelin bu güncellemeyi alması şirketin yazılım dayanağı konusundaki kararlılığını gösteriyor. Magic8 ve Magic8 Pro modelleriyle çıkış yapan işletim sistemi eski aygıtlara da süratle ulaştırılarak kullanıcı tecrübesini güzelleştirmeyi hedefliyor.
Android 16 Tabanlı Sürüm Süratle Yayılıyor
Google tarafından geliştirilen Android 16 işletim sisteminin üzerine inşa edilen MagicOS 10 akıcı animasyonları ve yapay zeka dayanaklı özellikleriyle öne çıkıyor. Honor mühendisleri 20 nokta 26 milyon sayısına ulaşırken yalnızca amiral gemisi modelleri değil orta segment aygıtları da kapsama alanına aldı. Bu strateji markanın kullanıcı sadakatini artırmasında değerli bir rol oynuyor.
Eski Modeller de Unutulmadı
Güncellemenin dağıtım suratı Honor markasının rakiplerine kıyasla elini güçlendiren bir başka öge oldu. Ekim ayındaki duyurunun akabinde çok kısa bir müddette milyonlarca aygıta ulaşılması operasyonel muvaffakiyetin bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Şirket önümüzdeki devirde desteklenen aygıt sayısını artırarak bu sayısı daha da üst çekmeyi planlıyor.
Peki siz Honor aygıtınızda yeni güncellemeyi deneyimleme bahtı buldunuz mu? Yorumlarınızı bekliyoruz!
Shiftdelete
The post Honor MagicOS 10 Güncellemesi 20 Milyon Aygıta Ulaştı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...