reklam
reklam
reklam
reklam

Hem uydurma savcı hem geçersiz polis. Otobüste tehditler savuran bayan tutuklandı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
hem-uydurma-savci-hem-gecersiz-polis-otobuste-tehditler-savuran-bayan-tutuklandi-0-S19HesRR.jpg

hem-uydurma-savci-hem-gecersiz-polis-otobuste-tehditler-savuran-bayan-tutuklandi-1-OxWKAtNv.jpg

İstanbul’da 21 yaşındaki Y.S. isimli genç bayan, evvelki gün toplu taşıma aracına köpeğiyle binmek istedi. Y.S., köpeğine ağızlık takmadığı için yolcularla ortasında tartışma çıktı.

İddiaya nazaran genç bayan bir mühlet sonra, tartıştığı yolcuya savcı olduğunu söyleyerek, hakaret ve tehdit içerikli telaffuzlarda bulundu. Manzaranın toplumsal medyada paylaşılması akabinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

hem-uydurma-savci-hem-gecersiz-polis-otobuste-tehditler-savuran-bayan-tutuklandi-2-JpxrWRRs.jpg

Hakkında “tehdit”, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” cürümlerinden resen soruşturma başlatıldı.

Gözaltına alından kuşkulu bayan tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Gözaltı süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen 21 yaşındaki Y.S., tutuklandı.

“Hırsızlık”, “kasten yaralama” ve “uyuşturucu” kabahatlerinden 8 hata kaydı olduğu ortaya çıkan gencin üniversite mezunu olmadığı, satış danışmanı olarak çalıştığı öğrenildi.

hem-uydurma-savci-hem-gecersiz-polis-otobuste-tehditler-savuran-bayan-tutuklandi-3-gTN9uxE7.jpg

Y.S.’nin bu olaydan bir gün evvel tekrar İETT otobüsüne köpeğiyle binmeye çalıştığı için yolcularla tartıştığı, yolcuları bu sefer savcı değil, “Polisim” diyerek tehdit ettiği ileri sürüldü.

hem-uydurma-savci-hem-gecersiz-polis-otobuste-tehditler-savuran-bayan-tutuklandi-4-egaWysKi.jpg

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Genç bayan sözünde, “Benden şikayetçi olanlar, kendimi polis olarak tanıttığımı beyan etmişler. Ben kendimi polis olarak tanıtmadım. Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Yalnızca köpeğimin narkotik cinsi ***** olduğunu söyledim.” dedi.

Genç bayan hakkındaki soruşturmalar sürüyor.

NTV

The post Hem uydurma savcı hem geçersiz polis. Otobüste tehditler savuran bayan tutuklandı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri