reklam
reklam
reklam
reklam

Hayal Köseoğlu’ndan pankartlı davet. “Beni bağımsızda da oynatın”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
hayal-koseoglundan-pankartli-davet-beni-bagimsizda-da-oynatin-0-mVRjqmSV.jpg

hayal-koseoglundan-pankartli-davet-beni-bagimsizda-da-oynatin-1-fAe7z3hQ.jpg

“Aşk-ı Memnu” dizisinde canlandırdığı “Pelin” karakteriyle şöhreti yakalayan ve son olarak “Bahar” isimli dizide rol alan Hayal Köseoğlu, yeni bir proje için pankart açarak çağrıdı bulundu.

hayal-koseoglundan-pankartli-davet-beni-bagimsizda-da-oynatin-2-m3vEAUYx.jpg

Hazırladığı pankart ile objektif karşısına geçen 33 yaşındaki Hayal Köseoğlu, bu kareleri toplumsal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

hayal-koseoglundan-pankartli-davet-beni-bagimsizda-da-oynatin-3-M4ijBvep.jpg

“ALTIN KOZA’M VAR”

Ünlü oyuncunun taşıdığı pankarttaki “Dört sene oyunculuk okudum! Altın Koza’m var! Beni bağımsızda da oynatın! Çok özledim!” sözleri toplumsal medyada gündem oldu.

Köseoğlu’nun paylaşımına binlerce beğeni ve Başak Gümülcinelioğlu, Selen Öztürk, Cemal Hünal üzere meslektaşlarından dayanak geldi.

hayal-koseoglundan-pankartli-davet-beni-bagimsizda-da-oynatin-4-EGCm2MlE.jpg

KÜÇÜK YAŞTA OYUNCULUKLA TANIŞTI

Henüz 6 yaşındayken “Ruhsar” dizisinde oyunculukla tanışan Hayal Köseoğlu, eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Kısmı’nda tamamladı. “Aşk-ı Memnu” ile hafızalara kazınan Köseoğlu, daha sonra “Muhteşem Yüzyıl”, “Arkadaşlar İyidir”, “İstanbullu Gelin”, “Mucize Doktor” ve “Mahkum” üzere projelerde uzunluk gösterdi.

hayal-koseoglundan-pankartli-davet-beni-bagimsizda-da-oynatin-5-cVJ6yVT5.jpg

“Sesinde Aşk Var”, “Yedinci Koğuştaki Mucize”, “Özgür Dünya”, “Beni Sevenler Listesi” üzere sinemalarda de rol alan Hayal Köseoğlu, “Bir Nefes Daha” sinemasındaki performansıyla 28’inci Milletlerarası Adana Altın Koza Sinema Şenliği’nde “Umut Veren Bayan Oyuncu Ödülü”nün sahibi oldu.

Bir müddettir meslektaşı Nezir Çınarlı ile birlikte olan Hayal Köseoğlu, geçtiğimiz aylarda da evlenme teklifi aldı.

NTV

The post Hayal Köseoğlu’ndan pankartlı davet. “Beni bağımsızda da oynatın” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri