reklam
reklam
reklam
reklam

Hakkında yakalama kararı bulunan Şeyma Subaşı havaalanında gözaltına alındı: 12 ünlü daha tutuklandı

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
hakkinda-yakalama-karari-bulunan-seyma-subasi-havaalaninda-gozaltina-alindi-12-unlu-daha-tutuklandi-xA5G3yJs.jpg

Ünlülere yönelik “uyuşturucu” soruşturması kapsamında hafta sonu gözaltına alınan 17 isim salı günü adliyeye sevk edildi. Ortalarında Miss Türkiye 2016 hoşu Buse İskenderoğlu, Kütüphane isimli işletmenin sahibi Yılmaz Efe ve Les Benjamins Halkla İlgiler Müdürü Zohaer Majhadi’nin de bulunduğu toplam 12 kişi tutuklama istemiyle nöbetçi sulh ceza hâkimliğine sevk edildi. “The Bacım” lakaplı internet sayfasının yöneticisi Şebnem İnan’ın da ortalarında bulunduğu dört kişi için de isimli denetim istendi. Muhammed Zeki Gökay ise savcılıktan hür bırakıldı. Tutuklanması istenen 12 isim hakkında tutuklama kararı verildi. İsimli denetim istenen dört isim de isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı. Tutuklanan isimler şöyle: Kütüphane isimli işletmenin sahibi Yılmaz Efe, Les Benjamins Halkla Alakalar Müdürü Zohaer Majhadi, Suma Han isimli gece kulübünün sahibi Cengiz Can Atasoy, Toplumsal medya fenomeni Dilara Ege Çevik, Miss Türkiye 2016 hoşu ve oyuncu Buse İskenderoğlu, Ömer Can Kılıç, toplumsal medya fenomeni Rabia Karaca, İşletmeci Cihan Güler, avukat Burak Güngörmedi, Resul Aslan, Tuğrulbey Ortan, Alaçatı Limon Köyiçi işletmecisi Yasin Burak Becek.

SAÇ VE KAN ÖRNEĞİ VERDİ

Hakkında yakalama kararı bulunan ve Amerika dönüşü salı günü İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alınan Şeyma Subaşı, sıhhat denetimlerinin akabinde İsimli Tıp Kurumu’nda saç ve kan örneği verdi. Subaşı, dün öğle saatlerinde ise savcılıkta söz vermek üzere Çağlayan Adliyesi’ne sevk edildi.

Cumhuriyet

The post Hakkında yakalama kararı bulunan Şeyma Subaşı havaalanında gözaltına alındı: 12 ünlü daha tutuklandı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri