reklam
reklam
reklam
reklam

Hakkında tutuklama kararı verilmişti: Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya’nın tabiri ortaya çıktı!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
hakkinda-tutuklama-karari-verilmisti-dilek-imamoglunun-kardesi-ali-kayanin-tabiri-ortaya-cikti-0-ZxWvkegy.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP‘nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya tutuklandı.

HAKİMLİK SÖZÜ ORTAYA ÇIKTI

Ünlülere yönelik yürütülen ‘uyuşturucu’ ve ‘fuhuş’ soruşturması kapsamında 4 Şubat’ta gözaltına alınan Kaya, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’ndeki savunmasında “Suçsuzum. Eskort, tanımadığım bir bayanın, hayatımda hiç görmediğim bir bayanın bir formda birileri tarafından eline verilmiş iftiradan ötürü buradayım” dedi.

Hakkındaki uyuşturucu savlarını reddeden Ali Kaya, şu sözleri kullandı:

“Hayatım boyunca ağzımdan hiçbir biçimde uyuşturucu unsur geçmemiştir. Bununla alakalı analizler verdim, analizler alınırken İsimli Tıp Kurumu’ndan tırnak ve saç örneklerimin alınmasını istedim lakin ‘Gerek yok’ dediler”.”

“İTİBARIM YERLERDE SÜRÜKLENİRKEN ARTIK DE HÜRRİYETİM ELİMDEN ALINIYOR”

Kaya, savunmasının devamında şunları kaydetti:

“Ben zati 3 gündür bu iftiralardan ötürü toplumsal medyada, ailemin gözünde, iş etrafımda, arkadaşlarımın gözünde prestiji yerle yeksan olan birisi olarak cezaevine gönderilmek için karşınızdayım. Prestijim yerlerde sürüklenirken artık de hürriyetim elimden alınıyor, suçlamayı kabul etmiyorum, en azından sonuçlar çıkana kadar da olsa isimli denetim koşuluyla da olsa özgür bırakılmamı talep ediyorum, bir Türk olarak bu hakkımın olduğunu düşünüyorum.”

NE OLMUŞTU?

Ünlülere yönelik yürütülen ‘uyuşturucu’ ve ‘fuhuş’ soruşturması kapsamında 4 Şubat Çarşamba günü 27 şüpheli hakkında “kullanmak için uyuşturucu yahut uyarıcı unsur bulundurmak”, “uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırmak”, “bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, bunun yolunu kolaylaştırmak ya da fuhuş için aracılık etmek yahut yer temin etme” cürümlerinden gözaltı kararı verilmişti.

Aralarında Dilek Kaya İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya, fenomenler Sevcan Güler, İmren Öztürk, Barış Barışma, Fatoş Derbeder, Melis Yürür ve Damla Kütük’ün bulunduğu 21 kişi gözaltına alınmıştı. Daha sonra operasyonda gözaltına alınan Ali Kaya’nın da ortalarında bulunduğu 19 kişi tutuklama, 2 kişi ise isimli denetim talebiyle bugün Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmişti.

İki kişi isimli denetim koşuluyla hür bırakılırken, Ali Kaya’nın da ortalarında bulunduğu 19 bireyden 14’ü hakkında tutuklama kararı verildi, 5’i ise isimli denetim kaidesiyle özgür bırakılmıştı.

Cumhuriyet

The post Hakkında tutuklama kararı verilmişti: Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya’nın tabiri ortaya çıktı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri