reklam
reklam
reklam
reklam

Hacıosmanoğlu’ndan Fatih Terim’e bir karşılık daha! ‘Sinsice konuşmalar…’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Teknik Yönetici Fatih Terim arasındaki polemik devam ediyor.

Hacıosmanoğlu, Fatih Terim’in son yaptığı açıklamaya karşılık verdi.

“SİNSİCE KONUŞMALARIN ARASINA CÜMLE SOKABİLİR”

A Ulusal Grup kampında açıklamalar yapan Hacıosmanoğlu, “Kalbindeki lisanına yansıtamayanlar, lakin sinsice konuşmalarının arasına cümleler sokabilir. Sırtında bagaj taşıyıp da onun tartısının altında ezilenler, kalbiyle söylemesi gerekeni yürek edip lisanıyla söyleyemeyerek, fakat eliyle karşılık verir. Bizim kalbimiz ve lisanımız bu. Kalbimizden ne geliyorsa lisanımızdan söylemeye devam edeceğiz.” sözlerini kullandı.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

“Takdir edersiniz ki bu türlü bir günde kendimi açıklayacak halim yok. Bu türlü şöyle demek istemişim üzere bir hususun içine girmek istemiyorum. Zati ne dendiği çok açık. Benim söylediklerimi tüm ulus, yüzde 99 da değil yüzde 100 hakikat anlamış. Ben 55-56 yıldır Türk futbolunun içindeyim; çok şükür tam da merkezindeyim. Burada yarım asırlık bir külliyattan bahsediyoruz; kolay değil. Biz Türk futbolunun problemlerine kafa yoralım buralarda vakit kaybetmeyelim. Daha büyük bir şeyden bahsediyorum ben. Ne oldu, ne olmalı, ne olacak? Biz bu sorulara bakalım, bunlar daha kıymetli. Geçelim buraları.

Kaynak : Haber7

The post Hacıosmanoğlu’ndan Fatih Terim’e bir karşılık daha! ‘Sinsice konuşmalar…’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri