reklam
reklam
reklam
reklam

H.’ye yıldız yağdı!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Pop müziğin ünlü ismi Hadise, 9 yıl aradan sonra yeni bir albümle dinleyicilerinin karşısına çıktı. ‘H.’ adlı çalışma için önceki akşam Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’un M Lounge alanında lansman düzenlendi. Geceye Aleyna Tilki, Eda Ece, Kerem Bürsin, Motive ve Murat Boz gibi ünlü isimlerle birlikte onur konuğu olarak Yıldız Tilbe katıldı.

hye-yildiz-yagdi-0-VNBDMLuM.jpg

40 YAŞINDAYIM, NE İSTEDİĞİMİ İYİ BİLİYORUM

Lansmanda basın mensuplarıyla bir araya gelen Hadise, albümün adının neden ‘H.’ olduğu sorulunca şöyle dedi:

“Albüme bir şarkının ismini vermek istemedim. Tek bir algı oluşsun istemedim çünkü. 40 yaşındayım ve artık ne istediğimi çok iyi biliyorum. Kendimi tanıdığım, sevdiğim bir dönemdeyim. ‘H.’ Hadise’nin kendisi. H nokta, yani budur. Bu kadar net.”

hye-yildiz-yagdi-1-SqenMwVC.jpg

Çalışmada 14 şarkının yer aldığını belirten sanatçı, her eserin farklı bir duyguyu anlattığını söyledi: “Bu albümde 14 farklı kadının hikâyesi var. Kırılan da var, üzülen de var ama ne olursa olsun hayatına devam etmeyi bilen bir kadın da var. Ben en çok o Hadise’yi seviyorum.”

hye-yildiz-yagdi-2-615h6sbP.jpg

Hadise’ye aşk hakkında sorular da yöneltildi. “İlk görüşte aşka inanırım. Belki bir kez yaşanır. Ben yaşadım” itirafında bulunan ünlü şarkıcı, hayatında biri olup olmadığını ise açıklamadı: “Bir ilişki olsun ya da olmasın mutlu bir kadınım. İnsan önce kendisiyle mutlu olmalı.”

hye-yildiz-yagdi-3-8u6FICPS.jpg

Hürriyet

The post H.’ye yıldız yağdı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri