reklam
reklam
reklam
reklam

Gümüşhane’de mesken yangını: Yaşlı adam hayatını kaybetti

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
gumushanede-mesken-yangini-yasli-adam-hayatini-kaybetti-0-gUEYD7mh.jpg

Gümüşhane’nin Kale köyü küme meskenler mevkisinde bulunan iki katlı müstakil bir konutta, şimdi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Üst katı ahşap, alt katı taş olan binada alevler kısa müddette büyüdü.

79 YAŞINDAKİ EKEN CANSIZ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi. İtfaiye gruplarının müdahalesiyle yangın söndürülürken, binada inceleme başlatıldı. Yapılan incelemede, 79 yaşındaki Mustafa Eken’in cansız vücuduna ulaşıldığı bildirildi.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, yangın ihbarının akabinde takımların süratle harekete geçtiğini belirtti. Yangının sebebinin şimdi netleşmediğini söz eden Baruş, kelamlarını şöyle sürdürdü:

“Üst katı ahşap, alt kısmı ise taş olan konutta sebebi şimdi net olarak tespit edilemeyen, soba bacasından çıktığı iddia edilen yangın olayı meydana geliyor. Konutumuzda yaşayan 2 yaşlı vatandaşımız var. Yangın sırasında Mustafa Eken amcamız meskende kalıyor. Bina ahşap olduğu için yangın süratli ilerledi. Yapılan çalışmalar sonucunda bina içerisinde Mustafa amcamızın cansız vücuduna ulaşıldı.”

Kale köyü Muhtarı Şenol Yılmaz, yangını cami imamının fark edip kendisini aradığını söyledi. Olay yerine geldiğinde Fevziye Eken’in kapının önünde olduğunu belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

“Ben de yanan konuta geldim. Fevziye Eken kapının önündeydi. Onu ben dışarıya hakikat çektim. Üst katta büyük bir parlama gerçekleşti. Kaçmak zorunda kaldık. Fevziye Eken, eşi Mustafa Eken’in ışığı görünce üst hakikat çıktığını söyledi. Fevziye Eken içeri girmeye çalıştı. Ben de onu geri çektim ve tellerden atladık.”

Cumhuriyet

The post Gümüşhane’de mesken yangını: Yaşlı adam hayatını kaybetti first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri