- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
“Game of Thrones”daki “Sansa Stark” rolüyle tanınan ve şimdilerde “Steal” isimli yeni dizisiyle isminden kelam ettiren Sophie Turner, bugün 30 yaşına bastı. Hem meslek seyahati hem özel hayatıyla gündemden düşmeyen Turner, yıllar içinde Hollywood’un dikkat çeken isimleri ortasına girdi.
ÇOÇCUK YAŞTA GELEN ŞÖHRET
21 Şubat 1996’da İngiltere’de dünyaya gelen Sophie Turner’ın hayatı, 14 yaşında “Game Of Thrones” dizisinin takımına seçilmesiyle değişti.
Dizide 8 dönem boyunca “Sansa Stark” karakterine hayat veren ünlü oyuncu, birinci vakitler şöhretle baş etmekte zorlandığını hatta terapi, ilaçlar ve ailesinin takviyesiyle o günleri atlattığını itiraf etse de şimdilerde farklı projelerle izleyici karşısına çıkıyor.
YENİ LARA CROFT OLDU
Şimdilerde “Steal” (Soygun) isimli dizide “Zara” karakterini canlandıran Turner, performansıyla dikkat çekti.
Ayrıca “Tomb Raider” dizisinde de “Lara Croft” rolünü üstlenecek olan ünlü oyuncu, heyecanını “İkonik bir karakteri canlandırmak beni ölçüsüz derecede heyecanlandırıyor. Angelina Jolie ve Alicia Vikander üzere güçlü performansların akabinde bu rolü üstlenmek büyük bir sorumluluk” kelamlarıyla paylaşmıştı.
SENELER SONRA İKİ SEVGİLİYİ OYNADILAR
Kariyeri boyunca, X-Men serisi başta olmak üzere “Another Me”, “Trust” üzere birçok sinemada de rol alan Turner, “The Dreadful”da da “Game Of Thrones”daki rol arkadaşı Kit Harington ile kamera karşısına geçti. “Game Of Thrones”da iki kardeşi oynayan ünlü isimler, son sinemalarında sevgili olarak rol aldı.
“KARİYERİMDEKİ EN BERBAT ANLARDAN BİRİYDİ”
Turner, bu tecrübeyle ilgili “Senaryoyu birinci okuduğumda romantik sahneleri görünce şok oldum. Birden ‘Aman İlahım, bu benim kardeşim’ dedim. Fakat kıssa o kadar yeterliydi ki bunu yapmak zorundaydık” dedi.
Filmdeki öpüşme sahnelerinde çok zorlandıklarını da söyleyen Turner, “İğrenç hissettirdi; mesleğimdeki en makûs anlardan biriydi fakat çok güldük” sözlerini kullandı.
İKİ ÇOCUK ANNESİ
Özel hayatıyla da dikkat çeken Sophie Turner, 2019’da müzikçi Joe Jones ile dünyaevine girmişti. Bu evlilikten Willa ve Delphine isminde iki kızları bulunan ünlü çift, kuvvetli bir boşanma süreci sonrası uzlaşarak 2024’te resmi olarak boşandı.
Bu sürecin kendisini yıprattığını ve makus anne damgasıyla maksat gösterildiği, Jones’ın ise ilgili baba olarak anıldığını vurgulayan ünlü isim, aylar evvelki röportajında; o devir bir dizi için İngiltere’de olduğunu ve çocuklarının Amerika’da kaldığını söylemişti.
“HAYATIMIN EN BERBAT GÜNLERİYDİ”
“Kızlarıma ulaşamıyordum. Üstüne bir de onlarca haber çıkmaya başladı” diyen ünlü isim, “Gerçekten çok canım yandı zira anne olarak attığım her adımı esasen sorguluyordum. Kendime daima ‘Bunların hiçbiri gerçek değil. Sen yeterli bir annesin’ demek zorunda kaldım. Hayatımın en makus günleriydi” tabirlerini kullanmıştı.
Çocuk yaşta başlayan oyunculuk serüvenini sürdürmeye devam eden ve gözlerden uzak bir hayat süren Sophie Turner, önümüzdeki yıllarda de rol aldığı projelerle isminden kelam ettirmeye devam edecek.
NTV
The post Game of Thrones’un Sansa’sıydı. Sophie Turner 30 yaşında first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...