reklam
reklam
reklam
reklam

Galaxy S26 Ultra Tanıtım Gereçleri Sızdı!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
galaxy-s26-ultra-tanitim-gerecleri-sizdi-0-NpxUhLBV.jpg

Merakla beklenen 25 Şubat tarihindeki Galaxy Unpacked etkinliği öncesinde Samsung’un yeni amiral gemisi hakkında tüm ayrıntılar sızdırıldı. Toplumsal medyada günlerdir Ice Universe, Schrödinger ve @SPYGO19726 üzere hesaplar ortasında süren tartışmalara son veren bu @ya_sking12767 kaynaklı tanıtım gereçleri, Galaxy S26, S26+ ve S26 Ultra modellerinin yanı sıra Galaxy Buds 4 serisini de gözler önüne seriyor. Bilhassa teknoloji tutkunlarının merak ettiği kamera ve batarya kapasitesi üzere hususlardaki belirsizlikler büsbütün ortadan kalktı.

Galaxy S26 Ultra Özellikleri Netleşti: İşte O Sızıntılar

Sızdırılan görsellere nazaran Galaxy S26 Ultra modelinin kamera kurulumu katılaştı. Aygıtın art tarafında 200 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı lens, 50 megapiksel 5x periskop kamera ve 10 megapiksel 3x telefoto lens yer alıyor. Ön tarafta ise 12 megapiksel özçekim kamerası bulunuyor. Samsung ayrıyeten yüksek çözünürlükte net fotoğraflar sunmak için yeni bir gürültü azaltma algoritması kullanıyor. Buna ek olarak, Galaxy AI markası altında sunulan Photo Assist özelliği ile komut tabanlı fotoğraf düzenleme süreçleri direkt kamera tecrübesine entegre ediliyor.

galaxy-s26-ultra-tanitim-gerecleri-sizdi-1-QwTEYkmF.jpg

Uzun vakittir tartışılan batarya kapasitesi de netlik kazandı. Aygıt, tez edilen 5.200 mAh yerine 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor. Bu batarya kullanıcılara 31 saate kadar kullanım ömrü sunacak. Şarj suratında ise geçen yıla nazaran bir değişim görünmüyor; telefon 30 dakika içinde yüzde 75 şarj düzeyine ulaşıyor. Bölümde 60W süratli şarj desteği olacağı konuşulsa da, bu durumun genel şarj mühletine büyük bir tesiri olmadığı belirtiliyor. Aygıtın kalbinde ise artırılmış performans sunan en yeni Snapdragon işlemcisi yer alıyor.

galaxy-s26-ultra-tanitim-gerecleri-sizdi-2-BAvzY8OU.jpg

Tasarım tarafında ise yuvarlatılmış kenarlar, üçlü kamera görünümlü özel kamera adası ve bir USB-C ilişki noktası bizleri karşılıyor. Galaxy S26 Ultra modeli teknoloji tutkunlarına Kobalt Menekşe, Siyah Gölge, Beyaz Gölge ve Galaktik Mavi üzere çarpıcı renk seçenekleri sunacak. Ayrıyeten kasası dahil büsbütün siyah bir renk seçeneği de yelpazede yer alacak. Öte yandan, daha evvel çok konuşulan ve MagSafe ekosistemine kapı aralayacak olan yerleşik Qi2 mıknatıs dayanağının yeni modelde bulunmayacağı anlaşıldı.

galaxy-s26-ultra-tanitim-gerecleri-sizdi-3-b8jjUBw8.jpg

Yeni serinin en dikkat cazip yeniliklerinden biri ise Flex Magic Pixel OLED teknolojisi ile desteklenen Gizlilik Ekranı (Privacy Display) oldu. Bu teknoloji, yapay zekayı kullanarak ekrana yan açılardan bakıldığında manzarayı karartıyor. Lakin telefonu direkt karşıdan kullanan kişi için ekran parlaklığında hiçbir değişiklik olmuyor. Bu sayede yanınızdaki şahısların ekranınızı gizlice okuması engelleniyor. Bu özelliğin yalnızca bildirimleri mi yoksa tüm ekranı mı kapsayacağı tartışılırken, sızan görseller tüm ekranın karartılabildiğini açıkça gösteriyor.

Samsung’un yeni jenerasyon teknolojileri ve bilhassa yapay zeka dayanaklı saklılık özellikleri akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getirecek üzere duruyor. Pekala sızdırılan tüm bu ayrıntılar hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yeni çıkacak olan bu seriyi başarılı buldunuz mu, yoksa beklentilerinizin altında mı kaldı ve siz şu an hangi telefonu kullanıyorsunuz?

Shiftdelete

The post Galaxy S26 Ultra Tanıtım Gereçleri Sızdı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri